Online mogelijkheden


 

Het online platform voor en door Lentenaren biedt talloze mogelijkheden, lees hieronder wat je hier allemaal kunt doen:

 • Om elkaar makkelijker te kunnen helpen en samen spullen te kunnen delen is er de Helpende hand. Met helpende hand kun je zelf iets vragen aan je buurtbewoners. Of kun je als bewoner natuurlijk je eigen buurt wat bieden. Het is niet alleen leuk om elkaar te kunnen helpen, maar het levert in veel gevallen ook weer veel nieuwe contacten op. Dus, heb je wat nodig of wil je iemand helpen? Laat het elkaar weten
 • In de bewonersgids kun je zien wie er allemaal al is aangemeld. Als organisaties kun je jezelf laten zien in de wijkgids.
 • Natuurlijk informatie over Lent zelf: welke buurten zijn er, de voorzieningen en onder andere nuttige adressen op een rijtje. Daarnaast is er informatie te vinden over de eigen wijkkrant, de deadlines, hoe je kunt adverteren en een artikel kunt aanleveren.
 • Onder het kopje berichten zie je de meest actuele wijkberichten. Deze worden bijgehouden door de webredactie en bewoners. Je kunt persoonlijk hierop reageren. De meest recente reacties staan op de voorpagina.
 • Op het prikbord lees je alles dat te koop wordt aangeboden of gevraagd door buurtbewoners. Wil je zelf een advertentie plaatsen? Meld je dan aan.
 • De wijkagenda laat je zien wat er deze maand te doen is in Lent en omgeving. Ook kun je hier je eigen evenement aanmelden.
 • De nieuwste wijkkrant Hier vind je het archief van de wijkkrant die 10 keer per jaar huis-aan-huis wordt verspreid in Lent: Lentse Lucht.

  Hoe kun je gratis meedoen?

  Om een eigen profiel aan te maken of zelf berichten te plaatsen moet je je eenmalig inschrijven. Bij de registratie gebruik je je Facebook account óf geef je je e-mailadres op. Maak daarna je eigen wachtwoord en vul je naam en adres in. Want als je wilt kunnen we je ook op de hoogte houden van nieuws uit jouw buurt! Daarnaast kun je je profielfoto toevoegen en iets over jezelf schrijven. Wil je wel meedoen maar niet voor iedereen zichtbaar zijn? Ook dat kun je zelf instellen. Met je e-mailadres en wachtwoord log je hier in en start direct!

  Maak nu je eigen profiel aan en doe mee!

  Heel veel plezier en succes.