Over Marije

Buurt pluspunten
Aanvankelijk kwamen we voor de diversiteit, het dorpse karakter en zo dicht bij de stad, de rust en de drukte beide binnen handbereik en natuurlijk de diversiteit aan mensen die daar door aangetrokken worden. Ondertussen wonen we aan het mooiste parkje van Lent en genieten we van een hechte band met veel buren, spelende kinderen en ons eigen tuintje!
Werk
Ik werk als Holistisch coach, waarin ik mij vooral richt op de jonge moeder die zichzelf weer de aandacht en liefde mag geven om meer onvoorwaardelijk geluk te ervaren. Ik werk met diverse gesprekstechnieken, Reiki, reading, klankschalen en zelfs massage. Om zo een totaal programma te bouwen, geheel op maat na een uitgebreide intake. Een losse sessie ter kennismaking kan altijd! meer info: www.marijebloeit.nl --- Ik ben ook nog steeds actief als 'De Schmink Mevrouw'. Je kunt mij inhuren voor schmink op feestjes, vanzelfsprekend voor kinderen, maar ook voor volwassenen op feestjes in festival sfeer etc. Ik kom met mijn koffer, desgewenst zet ik samen met een collega een complete schminkstand neer. Van kinderfeestje, buurt- of familiedag tot bedrijfspresentatie, braderie en festival. Als schmink mevrouw geef ik meer kleur aan elk feestje!
Vrije tijd
Genieten van het leven! Met man, 3 kinderen en vrienden! Ik houd van uitgebreid koken, onze (moes)tuin, ik kan uren besteden aan fotografie, ons interieur en het zelfmaken van speelgoed en kleding voor onze kinderen. Tot slot ben ik er altijd voor in om nieuwe mensen te leren kennen.

Betrokken bij

Berichten van Marije