Over Julija

Vrije tijd
Mijn interesse in de mentale gezondheid en het welzijn van zowel mezelf als mijn gezin nemen een centrale plaats in mijn leven in. In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in psychologieboeken, op zoek naar inzichten die ons dagelijks leven kunnen verrijken. Yoga is mijn toevlucht en krachtbron; op mijn yogamat vind ik rust en hernieuwde energie, vooral door Yin Yoga, dat me helpt om zowel fysiek als mentaal in balans te blijven.
Meer informatie
Mijn naam is Julija, een trotse moeder van twee fantastische zoons, levend in een liefdevol samengesteld gezin. Ons fijne huis staat in Lent, een prachtige plek in de omgeving van Nijmegen, waar de rivier de Waal een rustgevende achtergrond biedt voor ons dagelijks leven. Ik ben een persoon vol enthousiasme en nieuwsgierigheid, met een diepe liefde voor ontdekking, vrijheid, het creëren van mooie dingen en het leggen van verbindingen, zowel in mijn persoonlijke leven als op mijn werk. Deze kernwaarden vormen de basis van mijn leven, zowel in mijn professionele als persoonlijke sfeer. Ze zijn de bron van plezier en geluk voor mij. Dankzij coaching heb ik geleerd om echt naar mijn innerlijke stem te luisteren en mijn leven zodanig in te richten dat het volledig aansluit bij mijn eigen behoeften. Ik gun mezelf een goed en fijn leven!
Werk
Allround coach Julija is niet zomaar een coach. Met haar warme persoonlijkheid en scherpe inzicht weet ze precies hoe ze het beste in mensen naar boven kan halen. Julija begrijpt dat iedere coachee uniek is en past haar begeleiding daarom naadloos aan op de individuele persoonlijke behoeften. Met brede kennis, ervaring en achtergrond in diverse coachingstechnieken, biedt Julija een breed scala aan strategieën om jou te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is een meester in het stellen van de juiste vragen die je aanzetten tot diepgaand nadenken en zelfontdekking. Julija's positieve energie is aanstekelijk; ze motiveert je om je doelen niet alleen na te streven, maar ze ook daadwerkelijk te bereiken. Julija's toewijding aan jouw succes kent geen grenzen. Wanneer je een project met haar start, kun je erop vertrouwen dat het niet alleen voltooid zal worden, maar dat elke vooruitgang ook samen gevierd wordt. Haar creativiteit is grenzeloos, en haar vermogen om buiten de gebaande paden te denken, is een ware aanwinst wanneer je je in een situatie bevindt en het moeilijk vindt om vooruitgang te boeken.

Berichten van Julija