Over Julija

Vrije tijd
In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen verschillende activiteiten. Eén van mijn favoriete manieren om mijn vrije tijd door te brengen is door mijzelf voortdurend bij te scholen en te blijven leren. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en mijn kennis te verbreden. Ik lees graag boeken over uiteenlopende onderwerpen, van management en persoonlijke ontwikkeling. Het lezen stelt me in staat om mijn gedachten te verruimen en mijn geest scherp te houden. Naast het studeren en lezen, probeer ik ook actief te blijven door te sporten en regelmatig te gaan wandelen. Sporten helpt me niet alleen om fit te blijven, maar het geeft me ook de nodige energie en focus om mijn werk op een productieve manier aan te pakken. Wandelen daarentegen is voor mij een moment van ontspanning en reflectie. Het stelt me in staat om even uit de dagelijkse drukte te stappen en te genieten van de natuur om me heen. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin. Quality time doorbrengen met mijn partner en kinderen is voor mij van onschatbare waarde. Ik probeer bewust te zijn van het belang van het creëren van kostbare herinneringen en het opbouwen van sterke familiebanden. Of het nu gaat om gezamenlijke activiteiten, zoals samen eten of een spelletjesavond, of gewoon quality time doorbrengen met elkaar in gesprek, ik hecht veel waarde aan deze momenten.
Meer informatie
Ik ben Julija, 38 jaar en ik woon in Lent, bij Nijmegen. Mijn roots liggen in Litouwen, maar ik woon al 22 jaar met veel plezier in Nederland. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoontjes in een samengesteld gezin. In mijn vrije tijd lees ik graag over psychologie, vind het fijn om te wandelen en breng ik graag tijd door met mijn gezin en mijn vrienden. ​ Als ik terugkijk op mijn leven, besef ik me dat ik veel heb meegemaakt en verschillende obstakels heb overwonnen. Deze ervaringen hebben mij gevormd en hebben mij sterker gemaakt en daarom voel ik nu de drang om andere mensen te helpen. Ik heb persoonlijk ervaren hoe moeilijk het kan zijn om met uitdagingen om te gaan en ik weet hoe waardevol het kan zijn om iemand aan je zijde te hebben die je steunt en begeleidt. Mijn doel is om anderen te begeleiden bij het vinden van hun eigen kracht en het ontwikkelen van de vaardigheden en mindset die nodig zijn om hun doelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu het potentieel heeft om zijn of haar leven positief te veranderen, ongeacht de omstandigheden.
Werk
Ik werk al meer dan 16 jaar in het onderwijs, geef les in natuurkunde en coach jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Ik ben dol op het coachen van mensen. Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien en zich ontwikkelen. Als coach help ik mensen met allerlei verschillende soorten problemen in verschillende levensgebieden.

Betrokken bij

Berichten van Julija