Vrijdag 23 november organiseert Warmoes een workshop Chutney maken. Juist nu het kouder wordt is het lekker om een stukje kaas met chutney te eten of chutney bij een vis- of vleespotje te serveren. Die avond gaan we experimenteren met combinaties van smaken, zoals kweepeer of stoofpeer met pompoen. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. Kosten € 25,- pp inclusief drankje. Aanmelden kan via
Meer berichten van Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Er is meer dan ingemaakte uitjes of augurken! Tijdens de workshop zoetzuur leer je welke ingrediënten en kruiden zich nog meer prima lenen om ingemaakt worden. We gaan pro...
Vanaf zomer 2018 openen we bij Warmoes een tuincafé; bezoekers kunnen het hele jaar van woensdag tot en met zondag genieten van koffie met taart of een lekkere lunch, ge...
Kom naar de LENTeMARKT op 5 mei bij Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Op zaterdag 5 mei staan er ruim 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes, de historische tuinderij in Lent. In 15 jaar tijd is deze oorspronkelijke ‘stekj...
Meer berichten
NoordDoet Wil je op de hoogte zijn van wat er zoal gebeurt aan activiteiten in het stadsdeel Nijmegen-Noord vanuit de sociale basis? Sinds kort is er een Whatsapp-kanaal ...
Met de Sint in het land zijn onze pieten zich alvast aan het voorbereiden om jouw pakjesavond extra bijzonder te maken! Net als vorige jaren organiseert Café Eten en Drinken...
OPEN ATELIERS – KUNSTCADEAUS Zondag 14 december a.s. 12-17 uur openen wij onze ateliers aan de Vrouwe Udasingel in Lent voor publiek. Schilderijen, fotografie, grafische ku...