Vrijdag 23 november organiseert Warmoes een workshop Chutney maken. Juist nu het kouder wordt is het lekker om een stukje kaas met chutney te eten of chutney bij een vis- of vleespotje te serveren. Die avond gaan we experimenteren met combinaties van smaken, zoals kweepeer of stoofpeer met pompoen. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. Kosten € 25,- pp inclusief drankje. Aanmelden kan via
Meer berichten van Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Doe mee aan workshop zoetzuur en chutney (4/9 en 7/9 as)
Er is meer dan ingemaakte uitjes of augurken! Tijdens de workshop zoetzuur leer je welke ingrediënten en kruiden zich nog meer prima lenen om ingemaakt worden. We gaan pro...
Nieuw tuincafé Warmoes zoekt horeca medewerkers
Vanaf zomer 2018 openen we bij Warmoes een tuincafé; bezoekers kunnen het hele jaar van woensdag tot en met zondag genieten van koffie met taart of een lekkere lunch, ge...
Kom naar de LENTeMARKT op 5 mei bij Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Op zaterdag 5 mei staan er ruim 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes, de historische tuinderij in Lent. In 15 jaar tijd is deze oorspronkelijke ‘stekj...
Meer berichten
Nationale Diabetes Challenge start ook in Nijmegen-Noord Wandel ook mee!
Wandel ook mee! Gezond in Noord doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Vanaf woensdag 1 mei wandelen wij elke week, 20 weken lang, samen met een groep deelnemers...
La Padella Kookcursus 6 avonden - start 23 April 2024
Kookcursus Italiaans koken - 6 avonden! Start dinsdag 23 April a.s. Er zijn nog enkele plekken..... Italiaanse kookcursus 6 avonden Kookcursus Basistechnieken in de Italia...
Cocktailavond vrijdag 5 juli
Noteer het alvast in de agenda; onze volgende cocktailavond is 5 juli! Wees er snel bij, want vol = vol!!