Vrijdag 23 november organiseert Warmoes een workshop Chutney maken. Juist nu het kouder wordt is het lekker om een stukje kaas met chutney te eten of chutney bij een vis- of vleespotje te serveren. Die avond gaan we experimenteren met combinaties van smaken, zoals kweepeer of stoofpeer met pompoen. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. Kosten € 25,- pp inclusief drankje. Aanmelden kan via
Meer berichten van Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Doe mee aan workshop zoetzuur en chutney (4/9 en 7/9 as)
Er is meer dan ingemaakte uitjes of augurken! Tijdens de workshop zoetzuur leer je welke ingrediënten en kruiden zich nog meer prima lenen om ingemaakt worden. We gaan pro...
Nieuw tuincafé Warmoes zoekt horeca medewerkers
Vanaf zomer 2018 openen we bij Warmoes een tuincafé; bezoekers kunnen het hele jaar van woensdag tot en met zondag genieten van koffie met taart of een lekkere lunch, ge...
Kom naar de LENTeMARKT op 5 mei bij Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Op zaterdag 5 mei staan er ruim 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes, de historische tuinderij in Lent. In 15 jaar tijd is deze oorspronkelijke ‘stekj...
Meer berichten
Het park in 1000 stukjes: wordt jouw foto de nieuwe ‘Park-puzzel’?
PuzzelUtopia en Park Lingezegen organiseren een fotowedstrijd met een hele bijzondere hoofdprijs: de winnaar ziet zijn of haar foto namelijk terug als puzzel van 1000 stukjes i...
De zon een handje helpen
Wist u dat wij ook sandalen verkopen van Xsensible? Sandalen met de kenmerkende Xsensible zool en een uitneembaar voetbed voor een optimale loopervaring. Kom snel langs in de...
Blog van Lars #5: Zwemmen
Er is een nieuw zwembad geopend in Lent. Ik heb een paar foto’s gezien en het ziet er goed uit. Alleen heb ik gelezen dat het te klein is om baantjes te zwemmen, wat ik een be...