Vrijdag 23 november organiseert Warmoes een workshop Chutney maken. Juist nu het kouder wordt is het lekker om een stukje kaas met chutney te eten of chutney bij een vis- of vleespotje te serveren. Die avond gaan we experimenteren met combinaties van smaken, zoals kweepeer of stoofpeer met pompoen. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. Kosten € 25,- pp inclusief drankje. Aanmelden kan via
Meer berichten van Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Er is meer dan ingemaakte uitjes of augurken! Tijdens de workshop zoetzuur leer je welke ingrediënten en kruiden zich nog meer prima lenen om ingemaakt worden. We gaan pro...
Vanaf zomer 2018 openen we bij Warmoes een tuincafé; bezoekers kunnen het hele jaar van woensdag tot en met zondag genieten van koffie met taart of een lekkere lunch, ge...
Kom naar de LENTeMARKT op 5 mei bij Warmoes - Historische Tuinderij Lent
Op zaterdag 5 mei staan er ruim 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes, de historische tuinderij in Lent. In 15 jaar tijd is deze oorspronkelijke ‘stekj...
Meer berichten
Vanaf 1 januari 2026 kunnen eigenaren van slecht geïsoleerde woningen subsidie aanvragen bij de gemeente voor het nemen van grote isolatiemaatregelen. De hoogte van de subsidie...
Op dinsdag 16 december begint de 11de magische editie van Feest van Licht in Museumpark Orientalis. Dit jaar in het teken van '1001 Winterse Nachten'. Het is een wandeling door...
Lachen, ontroering en een vleugje muziek: Marlon Kicken is terug met zijn gloednieuwe voorstelling ‘Maestro’! Op vrijdag 23 januari in Theater De Klif - Nijmegen-Noord! Na een...