Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

WIE IS DE MEEST KLANTVRIENDELIJKE ONDERNEMER VAN BEMMEL 2019?U heeft het altijd al een keer willen zeggen, maar het is er nog nooit van gekomen.
 Dan is dit uw grote kans en u komt misschien zelfs ook nog in aanmerking voor een beloning. Voor de tweede keer organiseert de ondernemersvereniging Beleef Bemmel de verkiezing van de meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel. Afgelopen jaar was A J Eten & Drinken de trotse winnaar van deze prijs. De winnaar van deze verkiezing mag zich dus heel 2019 de meest klantvriendelijke ondernemer van 2019 noemen.
 Bij uw keuze maakt het geen verschil waar of wat u iets heeft gekocht, of dat u zaken heeft gedaan met een van onze dienstverleners (makelaar, verzekeraar, notaris, sport, financieel adviseurs etc.) Dit geldt natuurlijk ook voor onze horecaondernemers. Dus elke onderneming en/of ondernemer komt voor deze prijs in aanmerking. Vaak kent u de ondernemer zelf niet, maar wel het personeel waar u mee te maken heeft. Het gaat er uiteindelijk om welke  klantervaring u bij het bedrijf heeft gehad.

U kunt vanaf nu tot en met 31 januari 2019 uw stem uitbrengen. Ga hiervoor naar www.beleefbemmel.nl/winactie.  Door te stemmen kunt u € 100,- winnen. Er worden maar liefst 3 prijzen van € 100,- verloot onder de deelnemers.

 De winnaar wordt officieel bekend gemaakt op maandag 18 maart 2019 tijdens de algemene ledenvergadering van onze ondernemersvereniging Beleef Bemmel. Daarna worden ook de winnaars van de geldbedragen geïnformeerd.

Dus grijp uw kans en doe mee.

De ondernemers van Bemmel wensen u vast fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2019 toe.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.