Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Soepie-Doen bij het VMBO van het Citadel College
Op vrijdag 14december vanaf 12.00 uur organiseert het Citadel College, Dijkstraat samen met  Green Capital Lent en Stip een ‘Soepie Doen’ op de school aan de Dijkstraat. Leerlingen koken dan een heerlijke soep van restgroenten, die door u ingebracht kunnen worden. Tijdens die lunch wordt er aandacht besteed aan het onderwerp ‘Voeding en anti-verspilling’. 

 

Wilt u ook meesmullen tijdens deze lunch en zo een bijdrage leveren aan de goede doelen van Serious Request 2018 dan bent u van harte welkom. De leerlingen verzorgende lunch. Er is daarom maar beperkt plaats. Voor deze bijzondere lunch vragen wij een vrijwillige bijdrage die wordt gedoneerd aan Serious Request. Wilt u niet alleen lunchen voor het goede doel, maar ook uw bijdrage leveren d.m.v.het inleveren van ingrediënten dan zijn we daar ook heel blij mee.

Aanmelding voor ‘Soepie-Doen’? Stuur een mail naar   


Inleveren van ingrediënten voor bovengenoemde anti-verspillingslunch:

Heeft u groentendie u wilt inbrengen dan kunt u deze afleveren op dinsdagmiddag 11 december tussen 13.30 en 16.30 uur bij de Stip in Thermion of op woensdag 12 en 13 december tussen 8.30-11.00 uur bij het Citadel College aan de Dijkstraat.