Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Net over de brug in Nijmegen Oost heeft kinderdagverblijf Poespas direct plaatsVoor wie in Nijmegen werkt en opvang zoekt is Poespas een geweldige plek. Er zijn verschillende medewerksters meer dan 25 jaar werkzaam en er is heel veel continuïteit. De openingstijden zijn van 07.30 tot 18.00 en er is een aparte baby en peutergroep. Op dit moment is er voldoende plaats en Kinderdagverblijf Poespas heeft zelfs een nieuw opvangaanbod gecreëerd. Dit kleinschalige kinderdagverblijf bestaat al meer dan 29 jaar en is inmiddels een vertrouwde plek in Oost. Op www.facebook.com/kinderdagverblijfpoespas krijgt u een goed en recent beeld van alle leuke activiteiten die ze voor de kinderen organiseren. Niet voor niets zijn ze groots in opvang van kleintjes!!!

Bent u geen klant van Poespas, en heeft u toch (onverwacht)opvang nodig? Bijvoorbeeld omdat de school een studie(mid)dag heeft, omdat uw oppas ziek is, u zelf plotseling andere verplichtingen heeft of omdat u uw  kind mee wilt laten doen aan ons leuke activiteitenprogramma? Dan is hun incidentele opvang iets voor u! De opvang is beschikbaar voor kinderen van 0 jaar tot en met 4 jaar.

Deze nieuwe vorm van opvang is bedoeld voor de ouders/verzorgers die niet regulier bij Poespas zijn aangesloten en die per direct opvang voor hun kind(eren) nodig hebben. Denk hierbij aan ziekte of vakantie van de eigen oppas, een zieke oma, studiedag, begrafenis, vergadering bij calamiteiten in het gezin zoals bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of wanneer u wegens andere omstandigheden binnen het gezin geen opvang kunt regelen. Een professionele calamiteiten opvang.

Ze bieden u incidentele opvang in dagdelen aan. U kunt kiezen voor ochtendopvang (van 07.30 tot 13.30 uur), middagopvang (van 12.30tot 18.00 uur) of hele dagopvang (van 07.30 tot 18.00 uur). Wij bieden geen incidentele opvang per uur aan omdat dit het ritme en de rust van de vaste groep te veel verstoord. De haal- en brengmomenten zijn gelijk aan de reguliere opvang. Incidentele opvang is alleen mogelijk als er plaats is op de groep en is dus niet gegarandeerd. Heeft u (of iemand uit uw omgeving) incidentele opvang nodig, neemt u dan contact op met ons op 0243243795.

Uw kindje krijgt zoveel mogelijk een vaste verzorgster die extra aandacht besteed aan het welbevinden. Indien mogelijk komt u kindje vooraf twee uurtjes wennen. We hebben oog voor de sociale veiligheid en zorgen voor aansluiting bij de groepsgenootjes en voldoende afleiding zodat de dag vliegt en naar meer smaakt. Ook let Poespas er op dat kinderen goed gewend zijn, er komen maximaal twee "gastkinderen" per groep. Omdat ze een meer dan royale bezetting van medewerksters hebben kunnen ze zo voldoende extra aandacht garanderen.

Voor reguliere opvang kunt u natuurlijk ook bij Poespas terecht. Neem eens een kijkje op de website en maak een afspraak om sfeer te proeven.