Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstmarkt Bemmel 2018Kinderschaatsbaan en straattheater op kerstmarkt Bemmel 9 december. Inschrijven tot 1 december

Tijdens de kerstmarkt Bemmel 2018, die op zondag 9 december van 11 tot 17 uur wordt gehouden, zal op het plein voor de Hema dit jaar een heuse kinderschaatsbaan liggen. 


Daarnaast zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten. Dit is mogelijk gemaakt door de Hema Bemmel, die dit samen met het Oer-kind organiseert. Ook zullen er dit jaar straattheater-acts in het centrum te zien zijn. Hiervoor heeft een groot aantal kleinere ondernemers de handen ineen geslagen en zich collectief als ambassadeur bij de kerstmarkt Bemmel 2018 aangesloten. Evenals andere jaren is er natuurlijk de traditionele kerstmarkt, treden koren op en is op de Markt weer een overdekte Proeverij. Ook het wensboomproject ontbreekt dit jaar niet. Natuurlijk zijn tijdens de kerstmarkt alle winkels en horecagelegenheden geopend. U kunt gezellig winkelen en genieten van een hapje en een drankje. Parkeren is zowel in de overdekte parkeergarage onder de markt als op de diverse parkeerplaatsen gratis.

Zowel zaterdag 8 als zondag 9 december vindt van 11 tot 17 uur in kasteel de Kinkelenburg voor de vijfde keer  de expositie “Kunst in het Kasteel” plaats. 13 professionele kunstenaar laten de bezoekers een grote variëteit aan kunstwerken zien.  
 Voor meer informatie: www.expo-kinkelenburg.nl

Nieuw in Bemmel is ook de Uitvaartbeurs, welke zondag 9 december van 11 tot 17 uur voor het eerst in en om de theaterkerk wordt gehouden. Deze wordt georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard. Voor meer informatie: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Inschrijven voor deze unieke kerstmarkt kan nog tot uiterlijk 1 december via onze website: www.kerstmarktbemmel.nl.  Daar vindt u ook meer informatie.