Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstdiner voor ouderen in het Van der Valk Hotel
Meer dan een miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam en hebben nauwelijks sociale contacten. Velen van hen zijn ook met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat het anders kan en daarom organiseert zij, in samenwerking met Van der Valk, door het hele land kerstdiners. Maar liefst 5000 ouderen krijgen een volledig diner aangeboden. Ook in Nijmegen wordt een kerstdiner georganiseerd. Het diner wordt gehouden in het Van der Valk Hotel Nijmegen/Lent op maandag 17 december, 17.00-21.00 uur.

De kerstdiners zijn bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens de diners in contact komen met mensen uit de buurt, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Het Ouderenfonds draagt hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van eenzame ouderen.

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en de sponsoring door Van der Valk kan het Ouderenfonds ook dit jaar ruim 5000 kerstdiners organiseren.

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de OuderenOmbudsman, Match, Ols Stars, de Zilverlijn en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Meer informatie is verkrijgbaar via

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.