LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Iemand met psychische problemen in uw leven?

  • 168 weergaven


Indigo Gelderland organiseert dit najaar diverse cursussen in Nijmegen voor familieleden van mensen met psychische en/of verslavingsproblemen. De cursussen zijn voor partners, ouders, kinderen, broers, zussen en andere naastbetrokkenen uit gemeente Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Heumen en Wijchen. 

Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het overkomt, maar ook naastbetrokkenen kan het veel spanning geven. Vaak ervaren naastbetrokkenen gevoelens van verdriet, machteloosheid, onbegrip, eenzaamheid, schaamte en soms ook conflicten. In de groepen deelt u met andere naasten uw ervaringen, krijgt u steun en handvatten hoe om te gaan met de problemen waar u tegenaan loopt. 

De cursus ‘Omgaan met borderline’ start op donderdag 19 september om 15.00 uur. 

De cursus ‘Omgaan met psychose’, start op woensdag 18 september om 15.00 uur.

De cursus ‘Psychische problemen in de familie’ voor naastbetrokkenen van mensen met een depressie, angststoornis, autisme (ASS), of een ander psychisch probleem, start op donderdag 19 september om 15.00 uur. Deze cursus is alleen toegankelijk voor inwoners van gemeente Nijmegen.

De KOPP/KOV-groep voor kinderen 8-12 jaar met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen, start op maandag 30 september om 15.30 uur.

De KOPP/KOV-groep voor jongvolwassenen 17-25 jaar. met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen, start op dinsdag 15 oktober om 16.00 uur.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op  met Indigo via tel. 026-3124483 of

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.