LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis open les Leven in je lijf in de Kleine Wiel

  • 55 weergaven

  • Nieuws

De cursus lichaamswerk Leven in je lijf bestaat dit jaar 15 jaar. Deze cursus heeft nu ook in Nijmegen een vaste basis gekregen.

In de Kleine Wiel wordt elke winter de cursus Leven in je lijf aangeboden.

Het is een cursus voor mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen en/of voor iedereen die lichter, energieker en meer ontspannen in het leven wil staan.

Als het stroomt in je lijf, stroomt het in je leven. Je gevoelens, lichaam en geest zijn namelijk een samenhangend geheel.

In de cursus leren de deelnemers om via ademhaling, contact en lichaamsgerichte oefeningen meer ontspanning te vinden, maar ook meer zelfbewustzijn en levendigheid. Luisteren naar je gevoel en daarnaar handelen, je grenzen aangeven en nee zeggen als je iets niet wilt zijn belangrijke elementen uit de cursus.

De cursus bestaat uit zes maandagavonden (start 10 februari) en 2 zaterdagen, en wordt gegeven door lichaamsgericht therapeuten Mathilde Vreugdenhil en Anke van Diepenbeek.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de gratis open les: maandag 3 februari, van 19.00-21.45 uur. Aanmelden kan via .

Meer informatie over de cursus is te vinden op www.lichaamswerkarnhem.nl.

 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.