LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Een relatiegeschenk is een blijk van waardering

  • 271 weergaven


Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst staat op vrijdag 6 maart in het teken van het thema Relatiegeschenken. Omdat een cadeau een blijk van waardering is voor zowel jouw klanten, opdrachtgevers, zakelijke relaties, als voor het personeel.

Relatiegeschenken?

Misschien vraag je je wel af, wat relatiegeschenken te maken hebben met ondernemen en waarom dat belangrijk voor je zou zijn. Dat zien wij zo: bij succesvol ondernemen hoort naast het onderhouden van je contacten ook het behouden van een goede verstandhouding. Met je opdrachtgevers, klanten, medewerkers of andere zakelijke relaties. Maar ook met je ambassadeurs in je netwerk. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op dat gebied? Kom dan naar deze bijeenkomst in het Bakkerscafé Brood op de Plank op vrijdag 6 maart van 9 tot 10:30 uur 's ochtends.

Heb jij vragen over relatiegeschenken? Bijvoorbeeld:

  • Wanneer geef ik een relatiegeschenk? 
  • Wat kan ik schenken?
  • Kies ik voor een lokaal product?
  • Waar let je op bij het kiezen van een relatiegeschenk?

We hebben een breed scala aan ondernemers uitgenodigd die jullie hierover willen adviseren. Zij pitchen kort om te laten horen op welk gebied zij gespecialiseerd zijn. En jij spreekt ze aan tijdens het netwerken.

Wie zijn de experts?

De ondernemers die jullie te woord staan, zijn allemaal ondernemers die speciale cadeaus kunnen leveren voor je zakelijke connecties. Maak gebruik van hun expertise en bekijk hun diverse aanbod. 

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar. De inspirerende netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie organiseren we al sinds 2009 in Het Bakkerscafé. Op vrijdag 4 oktober 2019 vierden wij ons tienjarig bestaan in gezelschap van burgemeester Hubert Bruls en wethouder Monique van Esselbrugge.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Die overigens ook goed als relatiegeschenk kunnen dienen! Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen met de pinpas.

  • Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
  • LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
  • Twitter: https://twitter.com/ocnijmegen
  • Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.