LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Digitaal fotoboek maken

  • 236 weergaven


In deze workshop leer ik jou hoe je een fotoboek maakt op de computer. Je werkt op je eigen laptop met jouw foto’s, hoe leuk is dat. Een week voor de aanvang van de cursus krijg je een instructiemail toegezonden. Daarin staat ook welk fotoprogramma we gaan gebruiken. We werken met een zeer gebruikersvriendelijk programma. Het leuke is dat je direct met je eigen foto’s gaat werken. Dus maak ruim van te voren al een mapje aan met foto’s waarvan je een fotoboek wil maken. Selecteer ze ook op volgorde, je kan later altijd ook nog foto’s toevoegen of verwijderen. Enige computervaardigheden zijn wel vereist en je moet met je laptop op Wi-Fi kunnen werken. Na de workshop kun je thuis rustig verder werken aan je fotoboek en als het helemaal klaar is kun je hem bestellen volgens de aanwijzingen. Met mijn handboek heb je een fijn naslagwerk voor als je het even niet meer weet. Ik geef je ook veel tips en trucs tijdens de les. Je gaat het zien, jij kan het ook! 

Locatie:Voorzieningenhart De Biezantijn 


Ruimte:zaal ...
Startdatum:di 7 jan 2020
Tijd:di 13.30 tot 16.30u
Aantal lessen:1 les van 3 uur
Opmerking:excl. materiaalkosten. Deze bedragen € 15.- voor het handboek en moeten tijdens de les aan de docent worden betaald
Max. cursisten:8
Prijs: € 15,-


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.