Plantdag Tiny Forest De Tovertuin

Tiny Forest Lent

  • 237 weergaven

Details

Woensdag 24 november 2021 van 13:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Notenlaantje
Nijmegen, Nederland

Op woensdag 24 november wordt het Tiny Forest De Tovertuin geplant! 

Het naambord staat klaar en de gemeente heeft het plantvak leeggehaald. De weggehaalde struiken hebben elders een nieuw onderkomen gevonden, geheel volgens de visie van Tiny Forest.  

In de ochtend zullen zullen de kinderen van Unit Bruin van Het Talent een start maken met het planten van honderden bomen en stuiken. Hier kunnen een paar vrijwilligers uit de buurt mee helpen. 

Tussen 13.00-16.00 mogen wijkbewoners samen met de hovenier, IVN en wellicht wat enthousiaste leerlingen de rest van de 650 boompjes en struiken planten. 

Dus heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, dan ben je van harte welkom! We kunnen alle hulp gebruiken. Meld je aan door een mailtje naar te sturen. Dan krijg je van ons de praktische info. En natuurlijk zorgen we voor koffie en iets lekkers. 

We houden ons aan alle coronamaatregelen, dus houdt 1,5 m afstand van elkaar, blijven thuis bij klachten en we werken in de buitenlucht dus qua ventilatie kan het niet beter. Omdat je je aanmeldt, hebben we ook meteen je mailadres voor bron- en contactopsporing van de GGD mocht dat nodig zijn.  

Kom je ook? Gezellig!

Groene groeten, 

Jolanda en Suzanne

En de naam is... De Tovertuin!


foto eigendom van IVN Natuureducatie

Over de organisator

Tiny Forest Lent
Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan, waar kinderen en buurtbewoners elkaar ontmoeten, ontspa...... Lees meer