Beheer & beleef Tiny Forest @De Ster, Lent

Tiny Forest Lent

  • 267 weergaven

Details

Dinsdag 12 oktober 2021 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Queenstraat
Nijmegen, Nederland

Op 25 november wordt het Tiny Forest aangeplant bij het Notenlaantje. Wil jij het bosje straks gebruiken voor een leuke buurtactiviteit? Heb je ideeën voor het monitoren van de natuurontwikkeling? Of wil je helpen met het beheer van het Tiny Forest? Om vragen te beantwoorden en jullie ideeën mogelijk te maken, organiseren we op 12 oktober een leuke bijeenkomst. 

Tijdens deze beleef- en beheersessie zorgt IVN Natuureducatie voor leuke actieve werkvormen. Wen verzamelen alle wensen, ideeën, en activiteiten en leggen dit vast in een plan. Je ontmoet wijkbewoners die ook zo enthousiast zijn over de aanleg van het Tiny Forest in jouw buurt. Samen met IVN Natuureducatie kijken we welke activiteiten er in 2022 kunnen worden ontplooid. 

De activiteiten worden weergegeven in een kalender, de afspraken over het beheer van het bosje komen in een ‘participatieovereenkomst’. Dit is een overeenkomst tussen het Talent, de wijkbewoners en de gemeente.

Vind je Tiny Forest en een groener Lent leuk, maar weet je nog niet hoe je hieraan zou willen bijdragen? Dan is deze bijeenkomst ook zeker iets voor jou!

Geef je op via: https://tinyurl.com/BBTFLent 


Rectificatie: de naam van het bosje wordt op Groene Vrijdag 5 november onthuld.

Foto eigendom van IVN Natuureducatie

Over de organisator

Tiny Forest Lent
Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan, waar kinderen en buurtbewoners elkaar ontmoeten, ontspa...... Lees meer