Michael Prins in Theaterkerk in Bemmel

  • 30 weergaven

Details

Vrijdag 2 oktober 2020 van 21:00 tot 23:00 uur
Afgelopen
Markt 5, Bemmel

In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje genieten van het optreden van Michael Prins in de foyer van de Theaterkerk in Bemmel dat kan op vrijdag 2 oktober a.s.

In 2013 kreeg Nederland er een fantastische singer-songwriter bij. In dat jaar brak Michael Prins door met zijn hit ‘Close to You’ en ook de opvolgers, waaronder het prachtige duet met Carice van Houten, zijn ijzersterke songs.

Wat Michael typeert zijn de teksten. Ze zijn regelmatig schrijnend en doorspekt met ironie. Zijn liedjes zijn beschouwend en gaan over wanhoop, oprechtheid, macht en onvermijdelijke valse beloftes. Wat verschilt is de muzikale omlijsting. Michael Prins staat te allen tijde voor de typerende songwriting, maar steeds in een andere muzikale vorm. Op deze manier weet hij zowel op zijn albums als tijdens zijn voorstellingen te blijven boeien. De stijl van zijn performance laat zien dat Prins kiest voor echtheid en authenticiteit op het podium.

Michael brak in 2013 door dankzij het programma De Beste Singer-songwriter van Nederland. In de finale versloeg hij zangeres Maaike Ouboter. Op zijn laatste album ‘It’s murder, Guilty of Killing Sweet Emotions’ werkte hij samen met vakgenoot Douwe Bob. 

Kaarten (à € 17,50) zijn alleen online verkrijgbaar: www.theaterkerk.nl


Over de organisator

Maria van Abel-Wegh
Maria heeft nog niets over zichzelf geschreven.