Down in Norway & Leander in ’t Stro

De Kleine Wiel

  • 401 weergaven

Details

Zaterdag 29 augustus 2015 van 20:30 tot 00:00 uur
Afgelopen

'In 't Stro' zijn regelmatig terugkerende sessies in De Kleine Wiel, het podium in Strowijk. Wees er bij voor deze eerste strosessie met singersongwriters Down in Norway en Leander! Na de optredens worden er plaatjes gedraaid en kan je wat drinken, dansen of relaxen bij het kampvuur. Entree is vrijwillig op basis van #paywhatyouwant. Neem je strohoed mee!

Down in Norway is de artiestennaam van de Nijmeegse singer-songwriter Juliet van de Voort. Haar muziek kenmerkt zich door treffende Nederlandstalige teksten die de hardheid van het dagelijks leven bedekken met een poëtische dromerigheid. Eind 2014 nam ze een album op dat de naam 'niet ademen' draagt. Het album vormt een thematische eenheid rondom angst, jeugd, liefde en sociale relaties. Met enkel haar stem en piano neemt DiN je mee op een donkere zoektocht naar houvast en richting in het leven.

Leander is de helft van singersongwriterduo Blue Mickey and Leander. In november 2014 is hun debuutalbum 'Between the devil and the deep blue sea' verschenen. Met elk optreden creëren ze een intieme sfeer met een donkere ondertoon. Voor deze avond komt Leander alleen met zijn gitaar en zijn bijzondere folkliedjes.

Over de organisator

De Kleine Wiel
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het ...... Lees meer