Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Zomerprogramma Senioren

Voor senioren die er in juli en augustus actief op uit willen is er het jaarlijkse Zomerprogramma voor Senioren. Daarin staat een gevarieerd aanbod aan activiteiten in Nijmegen en omgeving, op het gebied van amusement, ontspanning, bewegen en nog veel meer. Het Zomerprogramma is digitaal te downloaden op Bindkracht10.nl (http://bindkracht10.nl/projecten/zomerprogramma/) en vanaf eind juni te vinden op diverse plekken in de stad. Ze zijn dan gratis mee te nemen bij onder andere Stips, bibliotheek, wijkcentra, stadswinkel en de receptie van Bindkracht10 (gebouw Castella, De Ruyterstraat 244). De organisatie en verspreiding van het Zomerprogramma is in handen van Bindkracht10.

Gevarieerd aanbod
Bindkracht10 bundelt in het Zomerprogramma alle activiteiten die in Nijmegen voor senioren worden georganiseerd. In het voorwoord blikt bestuurder Rietje Compiet alvast  vooruit: “Het programma omvat ook nu weer een overzicht van een gevarieerd aanbod aan activiteiten op stedelijk, maar zeker ook veel op wijkniveau. Het varieert van muzikale optredens tot lezingen en presentaties, tot samen eten en samen fietsen.” Op de middelste pagina’s staat een kalender. Zo kan snel worden bekeken wat er op een bepaalde dag te doen is.

Bindkracht10
Bindkracht10 ondersteunt mensen om vanuit hun mogelijkheden verder te komen in het leven. Al meer dan 50 jaar zetten zij zich in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ze onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Vragen
Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar of bel met Paul Reuling (opbouwwerker) op nummer 06-53329025.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.