LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Weer welpen bij Scouting Lent!

  • 84 weergaven

Samen met mensen van andere scoutingroepen en van de gemeente hebben we er afgelopen maanden flink de schouders onder gezet. En met resultaat: vanaf 7 maart is er weer elke zaterdag een opkomst voor de welpen, kinderen tussen de 6 en 11 jaar. 

De opkomsten zijn zaterdag van 09.30 uur- 11.30 uur. Met een heel nieuw programma, en nieuwe, enthousiaste leiding. Soms starten we bij onze blokhut aan de parallelweg 28A in Lent, maar soms beginnen we ook bij het Sprokkelbosje, in Park Lingezegen, of in de uiterwaarden.

Kom je meedoen?
Ben jij tussen de 6 en 11 jaar, lijkt het jou leuk om mee te doen, en vind je het niet erg om af en toe een beetje vies te worden? Kom dan een keertje vrijblijvend kijken! Meld je wel van tevoren even aan via , want dan kunnen we je precies vertellen wat we gaan doen en waar je moet zijn. Laat je uitdagen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.