LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging inloopavond 11 december

Beste wijkbewoner,

Graag nodig ik u uit voor een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van het gebied ten westen van de Prins Mauritssingel: Hof van Holland, Woenderskamp, Koudenhoek, Dijkzone en Waaijenstein. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 december in het Citadel College, Griftdijk Noord 9A in Lent. U bent welkom tussen 17.00 en 21.00 uur.

Veranderende woonomgeving

Het westelijk deel van de Waalsprong ontwikkelt zich in rap tempo. Er wordt al flink gebouwd in de Woenderskamp (Stadstuin) en in Hof van Holland en de Koudenhoek zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken gestart . De bouw van de nieuwe wijken betekent voor u als bewoner niet alleen dat er nieuwe woningen en nieuwe bewoners komen. Het betekent ook een nieuwe verkeersinfrastructuur en de komst van allerlei voorzieningen zoals winkels, een gezondheidscentrum, scholen en sportvoorzieningen. Maar voor het zover is moet er nog een hoop werk verzet worden. De komende jaren wordt gebied na gebied ontwikkeld en krijgt u te maken met bouwverkeer en bouwwerkzaamheden.

Inloopavond

Tijdens de inloopbijeenkomst van 11 december willen we u graag informeren over de ontwikkelingen in het gebied. Welke voorzieningen zijn er gepland? Hoe ver zijn we met de plannen voor de verschillende gebieden? Hoe gaan de wijken er uit zien en hoe gaat u straks met de auto of met de fiets door de wijk? Hoe gaan we om met groen en duurzaamheid? Wat gaat u de komende jaren merken van de werkzaamheden en hoe is de planning? Medewerkers van de gemeente Nijmegen zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Anders dan bij de Woonbeurs die regelmatig plaatsvindt, is dit geen bijeenkomst waar de ontwikkelaars hun plannen presenteren. Mensen die in de Waalsprong willen gaan wonen zijn uiteraard ook welkom, maar deze bijeenkomst is vooral bedoeld om de huidige bewoners te informeren over de veranderingen en de werkzaamheden in hun woonomgeving . 

Tot 11 december!Met vriendelijke groet,

Dr. N.P. Vergunst

Wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Ruimtelijke Ordening, Cultuurhistorie, Grondbeleid, Cultuur

 

 

NB: Het aantal parkeerplaatsen bij het Citadelcollege is beperkt. Wij raden u aan zoveel mogelijk met de fiets te komen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.