Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

webredactie
13 februari 2019

Scouting levert mest aan huis

Scouting Paul Kruger verkoopt deze lente mest in Nijmegen-Noord, Oost, Berg en Dal, Beek en Ubbergen en levert deze aan huis op 9 en 10 maart.

Het voorjaar is de tijd om aan de slag te gaan in de tuin. Om te zorgen voor een voedzame bodem verkoopt de scouting champost, een product afkomstig van de teelt van champignons. Dit bestaat uit een mengsel van stro, paardenmest, kippenmest, kalk en veen. Daarmee is champost geschikt voor gazon en border, waardoor uw tuin er straks weer netjes en gevoed uitziet. 

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 bezorgen onze vrijwilligers kruiwagens champost in Nijmegen-Noord, Oost, Berg en Dal, Beek en Ubbergen. Voor 5 euro per kruiwagen wordt de mest bij u aan huis geleverd. Bovendien is elke zesde kruiwagen gratis! Vanaf 1 februari kunt u een bestelling plaatsen via de site http://www.mestnijmegen.nl/

De opbrengst van de actie is voor de vereniging.