LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Prins Mauritssingel veiliger, schoner, stiller! Brief aan College B&W en Gemeenteraad

  • 328 weergaven

Op 10 januari 2020 heeft de wijkraad een brief gestuurd aan het College van B&W en aan alle leden van de Gemeenteraad van Nijmegen om aandacht te vragen voor de verkeerssituatie van de Prins Mauritssingel. Ter informatie is de brief in zijn geheel (inclusief een aantal bijlagen) op deze website geplaatst. U kunt alles lezen via onderstaande links:

Brief aan College B&W en Gemeenteraad

Bijlage: Statuten Stichting Wijkraad Lent, artikel 1 en 2

Bijlage: Rapport Lent Luchtkwaliteit

Bijlage: Ambitiedocument Mobiliteit 2019-2030

Bijlage: Actieplan Geluid 2018-2023


Ook is de wijkraad een petitie gestart om steun te vragen aan de inwoners van Lent. Deze petitie is al door veel betrokken inwoners getekend! Op 5 februari 2020 gaat de wijkraad op de politieke avond, in het Stadhuis van Nijmegen, inspreken over dit onderwerp. Ook zal de petitie worden aangeboden. Wij hopen dat wij daarmee kunnen bereiken, dat de gemeente de verantwoordelijkheid gaat nemen en de door ons genoemde maatregelen, om de Prins Mauritssingel snel veiliger, schoner en stiller te maken. Heeft u de brief gelezen, bent u het met ons eens en heeft u de petitie nog niet ondertekend? Dit kan nog tot eind van deze maand, dus klik op: Petitie Prins Mauritssingel

Hartelijk dank voor uw medewerking en hartelijk dank voor uw solidariteit!

Stichting Wijkraad Lent

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.