Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Jade Kerste
20 februari 2019

Meld je kunstwerk aan voor ZomerExpo 2019!

De tentoonstelling Europa ZomerExpo 2019 vindt plaats van 25 mei t/m 1 september 2019 in Museum de Fundatie in Zwolle, en in en om Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. Jouw werk kan daar te zien zijn!

Open en anoniem
 
De ZomerExpo-tentoonstelling komt tot stand via open inschrijving en anonieme keuze. Uit de digitaal aangemelde werken kiezen regiojury’s in maart maximaal 1000 werken. Deze worden gepresenteerd tijdens de grote ZomerExpo-Opstelling in de Amsterdamse Van Genthallen, van 13 t/m 20 april. Hier kiezen een vakjury, juniorjury en publieksjury de werken voor de tentoonstelling. Voor buitenkunst is er op 7 april een opstelling bij Kasteel het Nijenhuis. Hoe alles precies in zijn werk gaat, lees je op zomerexpo.nl.

Europa
 
Welke associaties maakt het begrip Europa los? Brexit, de bewogen geschiedenis of de Mediterranée? In de vorm van een landschap, een politieke tekening, een installatie of een beeld in klassieke stijl? Alles kan, het museum is een vrije ruimte.

Meedoen?
 
Meld je werk aan voor de digitale voorselectie van de tentoonstelling. Let op: je hebt nog maar tot en met 15 maart!