LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

In 2020 waarschijnlijk weer scouting in Lent

Het is al een tijd stil bij de scoutingblokhut aan de parallelweg in Lent, maar daar gaat verandering in komen!  

Met een club enthousiaste vrijwilligers en met hulp van andere scoutinggroepen uit de regio wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een doorstart van de groep in het voorjaar van 2020. Er wordt begonnen met een groep voor kinderen van 6-10 jaar, die wekelijks op zaterdag bij elkaar komt. Soms bij de blokhut aan de parallelweg in Lent, maar soms ook op andere plekken zoals het Sprokkelbosje of in de uiterwaarden. Ideaal dus voor kinderen die er van houden om lekker samen buiten te spelen. 

We zijn nu nog volop bezig met de voorbereidingen. We worden daarbij geholpen door andere scoutinggroepen uit de regio. Lijkt dit wat voor jouw kind? Laat dat dan vrijblijvend alvast weten! Ook als je gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang of denkt ons op een of andere manier te kunnen helpen, laat dat dan weten. Ons mailadres is:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.