Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Fiets mee langs verborgen boomgaarden

Op 26 mei tijdens Rondje Noord zet Co-bomen de route uit. 

Co-bomen beheert een viertal boomgaarden in Nijmegen Noord en Lent. Dit zijn de toekomstige parkjes binnen de nieuwbouw, de groene longen van de wijk, voor mens en dier, voor jong en oud(er)! Ze liggen er blakend bij, nu.

Wil je weten waar deze boomgaarden precies liggen en wat de plannen ermee zijn aankomende jaren? Haak dan aan bij de fietstocht van Co-bomen langs de gaarden op zondag 26 mei in het kader van open-tuindeuren-dag ‘Rondje Noord’. 

We fietsen Rondje Noord in 2 etappes. De eerste etappe start om 13.30 uur voor het Van Der Valk Hotel. De route voert langs gaard De Zalige, het Perenlaantje en we eindigen in gaard Hof van Holland.  

Voor de tweede etappe verzamelen we om 15.30uur op het terras van ‘Stroom’ in Lent en via enkele andere locaties doen we gaard Smitjesland aan. We eindigen voor een hapje en een drankje bij De Warmoes. 


Co-bomen zoekt leden en boomgaardbeheerders

Wilt u ook dat er in de nieuwe wijken ruimte is en blijft voor groen? Dan kunt u onze stichting steunen door lid te worden. Tevens zoekt Co-bomen mensen die het leuk vinden regelmatig de handen uit de mouwen te steken in de gaarden en deze mee willen helpen doorontwikkelen.

Zie op www.cobomen.nl hoe (actief) lid te worden. Tevens voor het programma bij alle deelsnemende locaties van Rondje Noord. De programma flyer is te downloaden.