Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

webredactie
13 februari 2019

Dagtocht Damesgilde Lent

Op dinsdag 28 mei vertrekt het Damesgilde met de Betuwe Express  naar Andijk voor een kennismaking met het werk van de kunstschilder Marius van Dokkum. Vertrek vanaf het Witte Huis om 8.00 uur. Thuiskomst 18.30 uur. De kosten zijn €55,00 p.p.

In de sfeervolle expositieruimte De Mantel in Andijk worden wij ontvangen met koffie en lekkers. Daarna gaan wij genieten middels een PowerPoint presentatie van de werken van Marius van Dokkum, die nu een permanent museum heeft in Harderwijk. Hij brengt humoristische en alledaagse afbeeldingen en schildert gewone mensen, die door details en eigenaardigheden toch sympathiek overkomen. Ooit een schilderij van hem gezien, dan vergeet je dit niet meer! Zijn schilderijen zijn lachspiegels, mensen herkennen zichzelf op een grappige manier.

's Middags wordt U een warme lunch aangeboden. Daarna gaan wij genieten van een wervelende hoedenshow. Hoedenmuseum ‘Zet 'm op’ staat garant voor een wervelende show.

Het vertrek voor de terugkeer staat gepland om 16.00 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Reacties graag vóór dinsdag 19 februari a.s. Mocht u na het lezen van bovenstaande vragen hebben over deze uitgaansdag? Neemt u dan contact op met: Annemie Som, voorzitter Damesgilde Lent, tel. 024-3225406