Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Ondernemers Beleef Bemmel
14 november 2018

Black Friday in Bemmel

Wie kent deze term nog niet? Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan en is de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben de meeste werknemers in de VS vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels dan met speciale aanbiedingen, acties en spectaculaire kortingen.

Wie heeft niet de beelden op televisie gezien van kopers die massaal winkels in rennen en zich op de koopjes storten. In Nederland raakt Black Friday steeds meer ingeburgerd en daar willen de ondernemers van Bemmel zich graag bij aansluiten.


Black Friday ook zaterdag nog in Bemmel


Op vrijdag 23 november is het in Bemmel dus Black Friday en bieden de deelnemende ondernemers diverse producten en diensten aan met flinke kortingen en zijn er aantrekkelijke acties. De deelnemers zijn te herkennen aan een grote Black Friday poster op het raam.
Op onze Facebook pagina Beleef Bemmel kunt u vanaf dinsdag 20 november al gedeeltelijk zien van welke aanbiedingen en kortingen u kunt genieten, maar u kunt zich ook laten verrassen tijdens uw bezoek. Omdat u misschien vrijdag overdag niet in de gelegenheid bent om naar het centrum van Bemmel te komen, lopen alle acties ook door tijdens de vrijdagkoopavond en op zaterdag 24 november.


Kinderactiviteiten


Om het winkelen ook voor uw kinderen aantrekkelijk te maken is clown Click zowel vrijdag 23 november van 13 tot 17 uur als zaterdag 24 november van 11 tot 14 uur in het centrum aanwezig om uw kinderen te verrassen. Op de Promenade staat zowel vrijdag als zaterdag van 10 tot 17 uur een springkussen waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Al nieuwsgierig naar de kortingsacties en aanbiedingen? Kijk dan vanaf 20 november op onze Facebook pagina Beleef Bemmel.

Al met al voldoende redenen om zowel vrijdag 23 november als zaterdag 24 november naar het centrum van Bemmel te komen. Wij heten u van harte welkom.