LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

dreumesdans en peuterdans

17 februari 2020
  • 49 weergaven


Dreumesdans 1,5 t/m 3 jaar: Een leuke korte  cursus van 6 lesjes waarin je samen met je kleine dame of knul lekker beweegt op muziek en spelletjes doet. Deze les is samen met 1 ouder waardoor het voor deze kleintjes makkelijker en meer vertrouwd is om met andere kindjes te dansen. Een les waar we vooral heel veel plezier maken! De les duurt 3 kwartier. Dan is meestal de koek wel op bij de kleintjes.

Meestal gaan dreumesen hun eigen gang. Het ene kind zal gelijk reageren op de muziek, de ander heeft daar wat meer tijd voor nodig. We werken met liedjes, boekjes en uitnodigende materialen. Een voorwaarde voor deze les is dat je kleine dreumes wel  zelfstandig kan lopen. Dan zijn de lessen gewoon het leukst!

Maandag: 9:00 tot 9:45 Bottendaal Nijmegen woensdag Lent De Ster 9 tot 9:45
Vrijdag: Lent: 9:45 tot 10:30 in De Ster start 6 maart Kosten voor een blok van 6 lessen 60 euro ouder/kind.

Peuterdans 2,5 tot 4 jaar:

Iedere dansles starten we met een warming up, waarbij we ons hele lichaam wakker maken.
Daarna maken we steeds korte dansjes waarbij fantasie, grove en fijne motoriek gestimuleerd worden. Dansen in een fantasieverhaal. Een fantasieverhaal word omgezet in beweging.
Iedere les word gegeven vanuit een thema, bijv: Prinsessen , kikker inde kou of de Efteling passend bij de beleefwereld van de peuter. Aan het einde van de les sluiten we af met een rustige oefening.Er wordt gewerkt met attributen en met veelal instrumentale sfeer muziek die de fantasie prikkelen.
Maandag 10 uur Bottendaal Nijmegen, woensdag 10 uur Lent Ster, vrijdag 8:45 Lent De Ster. Vrijdagmiddag Hazenkampseweg Nijmegen 0m 15:15 kleuterdans 16 uur.
Blok van 10 lessen 87,50 opgeven of bel: 0624644223 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.