Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Mindfulnessworkshop in De Kleine Wiel 6 of 10 april as.

15 maart 2019


Maak kennis met mindfulness!

Op een speelse en ongedwongen manier ontdek je verschillende aspechten, thema's en oefeningen van mindfulness en de mindfulnesstraining.

Bij de workshop wordt gebruik gemaakt van het recent onwikkelde spel 'Mind your step - beleef mindfulness'. Dit spel geeft de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met mindfulness. De workshop kan je helpen ter orientatie op een training (training start op 13 mei 209), om een indruk van de trainier te krijgen of om mindfulness, nadat je een training gevolgd hebt, levendig te houden.

Na de ontvangst, kennismaking met elkaar en een inleiding en kan er gespeeld worden. Na het spel volgt een afronding en is er gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer.

Data: zaterdag 6 april 9.30-12.00 uur of woensdag 10 april 19.00-21.30 uur
Deelnemers: minimaal 3 en maximaal 6.
Bijdrage: eur 15,- (bij deelname aan een training krijg je dit bedrag terug)
Locatie: De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101 in Lent (Nijmegen Noord)

Informatie en aanmelding: Sandra Brinkman, mindfulnesstrainer en GZ psycholoog, 06-12589298, www.mcnijmegen.nl of mcnijmegen@outlook.com.

Sandra is als categorie 1 trainer geregistreerd bij de VMBN en oprichtster van Mindfulness Centrum Nijmegen.


Deel dit bericht!