Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond "Kind van 9"

18 februari 2019


Regelmatig hoor ik van ouders dat het net lijkt dat hun kind tussen de 7 en 11 jaar al in de puberteit zit. Ze weten vaak niet wat er met hun kind aan de hand is en maken zich zorgen. Vaak heeft het te maken met de bijzondere levensfase waar een "Kind van 9" mee te maken heeft. Veel ouders zijn niet op de hoogte van deze fase. Wanneer ik er wat over vertel is de eerste reactie vaak; pfff ik ben echt opgelucht. Er is een last van mijn schouders gevallen. 

Omdat ik nog veel meer ouders een kijkje wil geven in het "Kind van 9" heb ik op dinsdagavond 2 april van 20.00-21.30 een informatieavond voor ouders en leerkrachten georganiseerd op basisschool SamSam in Oosterhout Gld.

Wil jij ook komen luisteren wat deze "Fase van 9" , die loopt tussen de 7 en 11 jaar, inhoudt, welke thema's er spelen en welke praktische oefeningen je kunt doen waarmee jij je kind kunt helpen? 

Stuur een mailtje naar coachpraktijkbinnenstebuiten@gmail.com en laat weten met hoeveel personen je komt.

Kosten van de avond zijn €8,00

Voor meer informatie, kijk op www.coachpraktijkbinnenstebuiten.nl

Tot dan!


Deel dit bericht!