Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Prikbordadvertentie:

Gratis ontwikkeladvies voor werkende 45plussers

Astrid van der Looij, (Astrid van der Looij)
8 januari 2019

Telefoonnummer

06-30008096

Aangeboden

Werk actief aan je loopbaan onder GRATIS begeleiding van mij als CMI en Noloc erkend loopbaanadviseur. Dat kan volgens de subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Voorwaarde is dat je minimaal 12 uur per week aan het werk bent in loondienst of als zelfstandige en 45+ jaar oud bent. Ik regel alle administratieve zaken betreffende de subsidie en jij hoeft als deelnemer niets te betalen. Hoe mooi en makkelijk is dat?!

Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je je huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen? 

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. 

Dus: Pak je kans en bel mij op 06-30008096 voor meer informatie of een afspraak. Ik heb er zin in!

Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-sociale-zaken-en-werkgelegenheid/nieuws/2018/12/31/gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plusser

Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt »