Menu

Prikbordadvertentie:

Meedoe-week 2019 | Zangles, Musicalles, Pop-Up Koor

Lotte van der Kleij, (Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij (Lent))
6 december 2018

Telefoonnummer

0631555209

Aangeboden

Doe gratis mee met onze lessen in de meedoe-week in januari. 


In januari is iedereen welkom om een gratis proefles te komen volgen bij onze Zang- en Theaterschool. Volg bijvoorbeeld een proefles zang of musical. Wil je graag meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag met het vinden van een passende les of cursus.


Bekijk het lesrooster en meer informatie op: https://lottevanderkleij.nl/nieuws-4/

Ga naar: https://mijn.lottevanderkleij.nl/Proefles om je direct aan te melden voor een van de gratis lessen. Let op: aanmelden is verplicht!


Welke lessen zijn er?

MUSICAL

Musicallessen zijn er voor kinderen en jongeren van 3 jaar tot 15 jaar oud. In de musicallessen worden drie disciplines beoefend: zang, dans én theater.


POP-UP VOCALS – POPKOOR VOLWASSENEN

Hét leukste kleinschalige popkoor van de regio. Met koren van +/- 20 deelnemers tussen de 25 en 45 jaar oud, kenmerkt Pop-Up Vocals zich als een uniek, jong en gezellig koor. Zangervaring is niet vereist, zangplezier wel!


ZANG

Zanglessen zijn er zowel in groepsverband als privé. Zangtechniek, interpretatie en zangplezier staat hierbij voorop. Groeps zangles is er voor kinderen van 10-14 jaar en privéles vanaf 10 jaar en voor volwassenen.


MUZIEKTHEATER

Acteer en zing met een groep volwassenen o.l.v. Niels Gooijer. Deze les is om de week in Lent.
Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt »