top of page
Ontwerp de Verbinding
Meld je hier aan voor korte pitch of QUICKSCAN bij uw op locatie! 

Bedankt voor u interesse! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Hij is klaar:
de school waar kinderen graag naar school gaan en tot betere prestaties komen!

Onze missie

Natuurlijk heeft een schoolgebouw invloed op de leerprestaties van kinderen. 

Drie vrouwen, elk met een eigen discipline in interieurarchitectuur, komen bij elkaar voor het inrichten van een schoolgebouw. Al snel blijkt dat ze een gezamenlijke opvatting hebben (mede door studies) over hoe zo’n schoolgebouw beleefd zou moeten worden. Door het schoolgaande kind en de mensen die er werken.

​

Ze besluiten die gemeenschappelijke opvatting verder uit te diepen. Een kind moet zich ongeacht gender, afkomst of religie veilig voelen op school, maar ook de energie hebben en de vrijheid om zijn talenten ten volle te kunnen ontwikkelen. 

 

Veilig, vitaal en vrij 

Drie uitgangspunten die wij in het oog houden voor de inrichting van elke school. Veilig in de zin van open ruimtes waarin iedereen gezien wordt en ergonomisch verantwoord kan werken. Vitaal door veel bewegingsvrijheid te creëren met vriendelijke en uitdagende kleuren en zoveel mogelijk natuurlijk licht. Vrij door een logische indeling met dito looproutes en een duidelijke bewegwijzering. Alles bij elkaar een school waar het prettig is om lessen te volgen. En te geven. 

 

Als u ook zo naar een schoolgebouw kijkt, komen we graag met u in gesprek. Om zo samen met u een visie te ontwikkelen voor uw nieuwe schoolgebouw. 

IMG_8106.jpg

WE KOMEN BIJ U LANGS! 

De Lancering van Space Mission was een groot succes. Om een eerste jaar goed te vieren hoort uiteraard een traktatie, voor u. Heeft u onze lancering gemist, dan komen wij met een korte pitch van 30 minuten gratis bij u langs. Een inspirerende sessie tijdens uw ingeplande bestuursvergadering of ander moment. 

​

Wilt u gelijk aan de slag? Kies dan voor de  QUICKSCAN. We gaan kijken voor uw school waar verbetering valt te behalen op de punten VEILIG, VITAAL EN VRIJ. U ontvangt van ons in een overzichtelijke weergave, wat wij zien in uw gebouw. Zo zetten wij voor u de eerste stappen in het ontwerp om tot een goed programma van eisen te komen. Dit is een belangrijke stap in het totale proces voor een VRIJ, VITAAL EN VEILIGE schoolgebouw en bespaart u dan weer tijd in de vervolgstappen die hierna volgen. 

​

De kosten van een quickscan zijn normaal gesproken 1500€. Maar we trakteren met 50% korting. Klik hier en vraag de QUICKSCAN aan voor 750€ (excl. BTW en excl. Reiskosten a 35ct)

red brick wall texture grunge background with vignetted corners, may use to interior desig

Wij zijn Space mission

bottom of page