Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Help

Veelgestelde vragen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Hoe krijg ik een nieuw wachtwoord?
Meld je aan met alleen je e-mailadres, vul geen wachtwoord in en klik op aanmelden. Je krijgt dan een link te zien waar je op moet klikken. Je komt nu op een pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Hoe kan ik een bericht of advertentie verwijderen?
Dit kun je doen door in te loggen en naar de rubriek te gaan waar de advertentie in staat. Voor het bericht staat een rood kruisje. Wanneer je op dit kruisje klikt, zal het bericht worden verwijderd.

Ik wil een bericht anoniem plaatsen, mag dat?
Nee dat mag niet. We willen juist meer contact en herkenbaarheid tussen wijkbewoners stimuleren. Vandaar dat we aan iedereen naam en e-mailadres vragen. Je naam is zichtbaar op de site, het mailadres niet.

Ik wil mijn bericht of advertentie wijzigen. Kan dat?
Ja dat kan. Dit doe je door in te loggen en naar de rubriek te gaan waar de advertentie/bericht in staat. Voor het bericht staat een potlood met gummetje. Wanneer je daar op klikt, kun je het bericht aanpassen.

Ik heb een persbericht, kunnen jullie die voor mij op de website plaatsen?
We hebben liever dat je dit zelf doet. We willen dat de website door wijkbewoners zelf wordt bijgehouden. Je kunt het persbericht plaatsen door je aan te melden op de website en dan in de rechterkolom kiezen voor: voeg nieuwsbericht toe.

Ik woon niet in uw stadsdeel kan ik me dan wel registreren?
Ja, iedereen kan en mag zich registreren. Let er wel op dat als je berichten plaatst, deze wel met Lent te maken moeten hebben.