Menu

Uitgelicht:

Samen genieten op Groene Vrijdag

Redactie Lentse Lucht
29 december 2018 , 107x gelezen

Het Green Capital-jaar loopt ten einde, tijd dus om dat met elkaar te vieren op Groene Vrijdag op 14 december. Iedereen steekt die dag de handen uit de mouwen om Nijmegen nog groener en mooier te maken.

 Er gebeurt die dag van alles. Zoals het planten van fruitbomen, opknappen van tuinen, een bingo in een zorgcentrum of het overschilderen van muren.

 Van 18.30 tot 19.15 uur kan iedereen genieten van de vrij toegankelijke lichtprojectie Glow Green op Kelfkensbos. Daarna genieten alle deelnemers aan Groene Vrijdag en de vrijwilligers die zich het gehele jaar voor Green Capital hebben ingezet van allerlei culturele, sportieve en aantrekkelijke activiteiten in de stad. Kaarten hiervoor worden door instellingen zoals de Schouwburg, De Lindenberg, Doornroosje en Lux beschikbaar gesteld.

Belangstellenden kunnen zichzelf opgeven om op Groene Vrijdag aan de slag te gaan. Maar ook bedrijven, organisaties en instellingen kunnen hun medewerkers een paar uur vrij geven om mee te helpen aan allerlei activiteiten. Ook kunnen er nog activiteiten waar de deelnemers aan mee kunnen helpen worden aangemeld via de website www.greencapital2018.nl/groenevrijdag

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »