Menu

Uitgelicht:

Oliebollenactie

León Hendriks
29 december 2017 , 740x gelezen

Het laatste nummer van het blad de Lentse Lucht is vorige week bij iedereen op de mat gevallen. In de rubriek 'In Beeld' heeft u al kunnen lezen dat door Joost van Putten en zijn team ook dit jaar weer hard wordt gewerkt aan een oliebollenactie. Met het ingezamelde geld verzorgen ze ieder jaar voor een groep mensen een leuke middag of dagje uit. Zo hebben ze o.a. al gebakken voor bewoners van St. Jozef, voor kwetsbare kinderen uit Lent en voor demente ouderen.

Dit jaar bakken ze voor bewoners van 't Span in Nijmegen. Dit zijn mensen met een verstandelijke beperking. Graag willen ze hen dit jaar in het zonnetje zetten. Ze bakken dit jaar wel een maximaal aantal van 1500 oliebollen. Steunt u hun doel mee, stuur dan vandaag nog een mailtje naar oliebollenactielentsehof@gmail.com  en u krijgt heerlijke oliebollen!

In de mail kunt u opgeven hoeveel oliebollen u wilt bestellen:

- losse oliebollen à €0,55 per stuk

- 7 oliebollen à €3,50

- 11 oliebollen à €5,00

- 18 oliebollen à €8,00

- losse appelbeignets à €0,85 per stuk.

Ook even aangeven graag of u gewone oliebollen wil, krenten oliebollen of een gemengde zak. Uw bestelling is pas een feit als u een bevestiging heeft gehad. Mochten ze de 1500 gepasseerd zijn hoort u dat uiteraard ook. Ophalen en betalen op oudejaarsdag in de binnentuin aan de Frankrijkstraat, onder het genot van glühwein, haardvuur en de Top 2000!

Joost, Chris, León en het oliebollenbakteam wensen u allen alvast een geweldig mooi 2018 toe. Waarbij er vele mooie initiatieven mogen ontstaan om onze medemensen te helpen. Reacties

León 29 december 2017
We zitten vol allemaal super bedankt voor de vele bestellingen uit Lent!
Bekijk al het nieuws uit je buurt »