Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Nieuwe dienstregeling van start op zondag 9 december

Lentse Lucht (webredactie)
7 december 2018 , 362x gelezen

Op zondag 9 december 2018 gaat bij het openbaar vervoer in de regio Arnhem de nieuwe dienstregeling van start. Bij het busvervoer worden onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd: 
Lijnen 14 en 331 krijgen gewijzigde routes in Oosterhout. Lijn 14 rijdt de route via de Groenestraat en de busbaan (huidige route lijn 331) en stopt daar bij de halten Kruidenstraat, Jonagoldstraat, De Klif en Acquilastraat. Lijn 331 rijdt de route via de Griftdijk (huidige route lijn 14) en stopt daar bij de halte Terracottastraat. Beide lijnen rijden via de Griftdijk Noord richting Nijmegen v.v. en stoppen bij de halten Lent Dijkstraat en Lent Citadel College.

 Lijn 33 Arnhem – Gendt – Nijmegen v.v. rijdt in verband met een reconstructie van de weg in Haalderen niet langs de halte Kolkweg. In Lent rijdt lijn 33 via de Turennesingel. De route via de Laauwikstraat vervalt.

Bron: RTV Arnhem


Reacties

Netty 12 december 2018
Dank je voor de informatie.
Lentse 12 december 2018
Zo te zien aan de haltes stopt lijn 33 nu twee keer op de Turennesingel, en wel ter hoogte van de Reijershofstraat en de Dokter Huijgenhof.
Netty 8 december 2018
Dank je voor de reactie ,Jan.
Jan 7 december 2018
Lin 33 komt niet meer bij station Nijmegen-Lent. Vanaf Nijmegen gaat lijn 33 op de brug de "verlengde" Turennesingel in tot aan de rotonde in de Laauwikstraat. Daar gaat lijn 33 rechtsaf de Laauwikstraat in richting Vossenpels/Bemmel. Richting Nijmegen gaat lijn 33 in tegengestlede richting over dezelfde route.
Netty 7 december 2018
Wat is de eerste halte van lijn 33 vanaf station Nijmegen in Lent?
Bekijk al het nieuws uit je buurt »