Menu

Uitgelicht:

Al weer twee jaar verrassend.. de 50+ middag!

Redactie Lentse Lucht
10 januari 2017 , 960x gelezen

Twee jaar geleden was het echt spannend, de eerste 50+middag..

Voor de bezoekers, maar ook zeker voor de organisatie. Zou het aanslaan, nieuw in Lent ? Maar de opkomst was al mooi, ruim honderd gasten en de reacties waren goed en lovend. Vooral de zangeressen uit Amsterdam Julia en Astrid, samen met singer-songwriter Joep waren een hoogtepunt. Buiten de andere optredens natuurlijk die de middag compleet maakten.

Vorig jaar was het weer heel anders, ook weer de ontvangst bij de garderobe door Francis en Donna, de gastvrouwen Yvette en Doortje uut Lent, Danny Droes en de Droesettes, de Laotbloejers, Los tres Amigos, en als klapper Ghunter Schweinsteiger met zijn Duitse hits en Schlagers uit de jaren 70.

De volle zaal stond volledig op zijn kop door het meezingen en polonaise door alle gasten, echt top !!!!

Maar nu gaan we het de derde keer proberen de verwachtingen waar te maken! Dit jaar valt het op dinsdag 28 februari.

Wie zouden er komen? Weer Ghunter, Ronnie Tober of toch Corrie Konings weer eens in Lent????? Wie weet...

Maar we hebben natuurlijk weer toppers van hoge kwaliteit.

Bij binnenkomst natuurlijk weer Francis en Donna om uw jassen aan te nemen, vervolgens brengt gastvrouw Doortje u weer naar uw plaats en gastvrouw Yvette kletst lekker alles weer aon mekeur.


Optredens, weer uit Amsterdam, van Sophie en Rietje, weer van de bekende musicalschool van twee jaar terug met als begeleiding singer-songwriter Joep. De altijd vrolijke noten van de Laotbloejers. En dan ………een Mistery guest!

En als super slotact:

Sjon en Sjakkelien , weer zo’n optreden waar het moeilijk is om bij stil te blijven zitten, dus lekker meeblairen , dansen of misschien weer zo’n super polonaise????

Wij zijn er bijna klaar voor, wij hopen u ook! Tot dinsdagmiddag 28 februari, voorverkoop kaarten (€7,50 inclusief garderobe en hapjes) vanaf woensdag 15 februari bij het Postkantoor Lentse Schoolstraat. Feestlocatie is dit jaar sportzaal De SPIL.

Zaal open 13.00 uur, start programma 14.00 uur, einde middag ongeveer 17.15 uur.


 

 

 


Reacties

Chrissy 8 maart 2017
kan ik gastvrouw worden en vrijwilliger zijn op zo.n feest? groet chrissy
Bekijk al het nieuws uit je buurt »