Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (2): 1 2 Volgende
datum titel categorie vraag
13-06-2018
Overig
Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan een nieuwe editie van Festival de Oversteek 2018. Dit keer een jubileum editie, want het wordt de 10e keer! Ben jij er (weer) bij dit jaar? (Of weet jij mensen die er (ook) bij willen zijn, stuur dit bericht dan gerust door.)
07-06-2018
Hulp
We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die onze gezellige wandelgroep komen versterken. Er willen veel meer mensen naar buiten dan de huidige 5 vrijwilligers aan kunnen. Iedere maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur.
31-05-2018
Hulp
Voor het schoon houden van entree en hal van het appartementencomplex Het Lentseveer op de Veerdam te Lent. Elke 2 weken 3-4 uur. Werktijden zijn flexibel in te delen.
22-05-2018
Dieren
Ik zoek iemand die een paar keer per week 's ochtends onze hond Dex van 11 maanden kan uitlaten, rond 11/12 uur. In ieder geval tot aan de zomervakantie. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan evt ook nog daarna.
14-05-2018
Hulp
Pluk de Vruchten, dagbesteding voor ouderen in een groentetuin, is op zoek naar vrijwillige begeleiders die zin hebben om Nijmeegse ouderen een mooie dag te bezorgen.
10-05-2018
Hulp
Gezocht: hulp in de huishouding. Ik zoek iemand die ons kan helpen met het schoonhouden van ons huis. Elke 2 weken 4-5 uur. Ook strijken als het kan :-)
09-05-2018
Hulp
Wie wil helpen bij onze nieuwe theatervoorstelling, Doornik, verdronken dorp in Bemmel o.a. kaartcontrole, publieksbegeleider, verkeersbegeleider, kleine klussen rondom de voorstelling. Stuur een mail naar info@spaanse-peper.nl
25-04-2018
Overig
Twee Eritrese vluchtelingen gaan trouwen. Zij zoeken in Lent of Nijmegen een geschikte locatie voor hun grote feest. Het bruidspaar wil graag zelf de catering verzorgen. Ze willen ook graag kunnen dansen op de locatie.
24-04-2018
Tuinieren
Ik ben op zoek naar (jonge) wilgentakken voor het maken van een natuurlijke schutting in onze tuin. Het gaat om ongeveer 3m2 vlechtwerk. Wil er uiteraard ook een vergoeding voor geven. Het liefst haal ik de deze week nog op.
15-04-2018
Overig
Wil jij je maatschappelijk inzetten ?
15-04-2018
Tuinieren
Tuinman /klusjesman gevraagd. plusminus 1 keer per veertien dagen. Het gaat om een tuin van een hoekhuis. Regelmatig snoeier en onkruid wieden. 12,50 per uur.
05-04-2018
Spullen
wie heeft er een ipod in de la liggen die hij/ zij niet meer gebruikt zou hem graag krijgen om tweede leven te starten voor straattheater
18-02-2018
Hulp
Turnvereniging OranjeBlauw wil dolgraag een nieuwe groep opstarten op dinsdagen van 16u30 tot 18u30 in sportzaal de Spil. Hiervoor zoeken we dringend een trainer en assistent zodat we zsm van start kunnen gaan. Voor meer info over de vacature kijk je op: www.oranjeblauw.nl
04-02-2018
Hulp
Wekelijks 3 uur in de week hulp in de huishouding gezocht.
29-01-2018
Tuinieren
Bij Warmoes, stichting historische tuin Lent, zoeken we nog versterking van onze vrijwilligers voor de bloemenpluktuin en het teeltteam.
26-01-2018
Spullen
Is er iemand die een labeltang heeft? Ik zou graag voor een stuk of 15 labels willen printen (bv. luiers ect.). Ik ben bereid de kosten voor de tape vergoeden. mailen kan naar sprankelsterretje@gmail.com
05-12-2017
Overig
Ik zoek woonruimte te huur voor een Canadese collega van Artsen zonder Grenzen. Zij zoekt een pied à terre in Nederland. uit hoofde van haar werk zal ze langere periodes in het buitenland zijn. We zoeken iets rond de 600 €uro per maand.
22-11-2017
Overig
Gevraagd modellen voor bodysugaring
17-10-2017
Hulp
Houd je van een uitdaging, ben je leergierig en op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? De Stip is op zoek naar nieuwe vrijwilligers Informatie en Advies. Als Stip-medewerker ben je onderdeel van een hecht team en help je bewoners op weg die vragen hebben over allerlei zaken. Dat kan gaan over bv financiën, wonen, brieven, maar ook over activiteiten in de wijk. Lijkt het je leuk en wil je graag wat meer informatie, neem dan contact op per mail via noord@stipnijmegen.nl of kom binnenlopen als de Stip geopend is op maandagochtend, dinsdagmiddag en donderdagmiddag in het Thermion en woensdagochtend in de Klif.
22-09-2017
Hulp
Als vrijwilliger bij het Taalcafé in Nijmegen Noord help je mensen die willen oefenen met Nederlands spreken. Het Taalcafé is een wekelijkse activiteit die in het najaar gaat starten op woensdagochtend in De Ster in Lent en wordt georganiseerd door Stip Noord en Bibliotheek Gelderland Zuid. Elke bijeenkomst heeft een thema. Bijvoorbeeld het nieuws of iets wat typisch is voor de Nederlandse cultuur. Door middel van laagdrempelige gesprekken en taalspelletjes wordt er in groepjes geoefend. Samen met een groep vrijwilligers verzorg je de activiteit. Taken * Gesprekken leiden en eventueel materiaal hiervoor maken * Ontvangen van en zorgdragen voor de deelnemers en de activiteit (gastvrouw/gastheer) Benodigde ervaring Ervaring met lesgeven of begeleiden van taalactiviteiten is geen voorwaarde of noodzakelijk om gespreksleider te zijn in het Taalcafé. Het gaat namelijk gewoon om samen praten! Daarin is wel belangrijk: een goede beheersing van de Nederlandse taal, duidelijke communicatie, geduld en belangstelling en respect voor anderen en andere culturen. Tijd en locatie Wekelijks op woensdagochtend van 10.00-11.30 uur in het café van De Ster - Lent Heb je belangstelling mail dan naar: noord@stipnijmegen.nl of akorten@obgz.nl
07-08-2017
Overig
In het kader van een onderzoek naar hoe (verschillende groepen) TBS-gestelde patiënten leren van beloningen, zijn wij nog dringend op zoek naar mensen voor onze controlegroep. - Wie: Mannen, 30–55 jaar, +/- MBO opleidingsniveau - Hoe: Computertaken uitvoeren waarbij de hersenactiviteit gemeten wordt dmv EEG (sensoren op het hoofd) - Duur: 3 - 3,5 uur - Vergoeding: 10 euro per uur + de prijzen die met de computertaken gewonnen kunnen worden - Waar: Pompekliniek Nijmegen Interesse, of meer informatie: j.glimmerveen@pompestichting.nl / j.glimmerveen@donders.ru.nl
06-08-2017
Tuinieren
Voor de volière van ons aller Dierenparkje aan de Lentse Schoolstraat ben ik op zoek naar beplanting. Heeft u over Eucalyptus, vogelmuur,bosaarbei,glansmispel, lamperpoetsergras, munt, skimmia of vuurdoorn, dan houden wij ons aanbevolen. 024 -3220408
27-07-2017
Hulp
Ik ben op zoek naar één of meerdere personen die een jongeman uit Eritrea (die woont in Lent) willen helpen met inburgeren. Dat betekent helpen met het leren van de Nederlandse taal, met de financiële administratie, met omgaan met een computer, of met hem op andere manieren helpen wegwijs te maken in Nederland. Volgens zijn taaldocent heeft deze jongeman op dit moment geen enkele begeleiding maar is dat wel hard nodig. Ik begeleid zelf ook een jongeman uit Eritrea en dat doe ik met veel plezier. Mocht je interesse hebben, of iemand anders weten, dan hoor ik dat graag op paulchardon62@gmail.com, of je kunt me bellen op 06-41160270.
05-07-2017
Hulp
Festival Op 't Eiland zoekt nog een aantal vrijwilligers!
04-07-2017
Hulp
Wij zoeken per direct enkele vrijwilligers voor ons dierenparkje aan de Lentse Schoolstraat. Op dit moment draait het park op 2 vaste medewerkers, en dat is te weinig om door te gaan met het park. we zijn ook dringend op zoek naar iemand die de financiën wil beheren. Wij willen voor de buurtbewoners, onszelf, en de dieren heel graag blijven bestaan!
Pagina's (2): 1 2 Volgende