Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (2): 1 2 Volgende
datum titel categorie vraag
12-02-2019
Hulp
Theatermaakster 40+ zoekt zelfstandige woonruimte (min. 3 kamers) met tuin om te huren met huursubsidie-mogelijkheid. Beloning voor de tipgever: een Muzikale Theatervoorstelling.
09-02-2019
Dieren
Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze hond. Wie zou dit leuk vinden en wil hier een dag of weekend tijd voor maken?
22-01-2019
Overig
Beste Buurtgenoten, Op 6 juni doe ik mee aan Alpe d'HuZes om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wil jij mij steunen? https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/jelmerbrinkman
09-01-2019
Hulp
Je begeleidt samen met meerdere collega’s een basisschoolklas (dit kan wisselen tussen groep 1 t/m groep 8) bij een techniekles, waarbij de kinderen met materialen en gereedschap aan de slag gaan bij het TCCN. Kijk voor het specifieke programma onder het kopje ‘onderwijs’ op onze website www.tccn.info. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar collega’s die affiniteit hebben met het begeleiden van kinderen voor de Techniekertjes op de dinsdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar meerdere personen die een goede basiskennis hebben met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar een collega voor de Willie Wortel op de donderdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar iemand die een goede basiskennis heeft met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
22-10-2018
Hulp
Weet jij van alles over materialen en gereedschappen? Ben jij handig met bestellingen en onderhoud? Kortom: Ben jij de enthousiaste materiaalbeheerd(st)er die wij zoeken binnen ons team? - Onderhoud van inventaris en apparatuur. - Herstellen van eventuele beschadigingen aan materialen en gereedschappen. - Het verzorgen van materiaalbestellingen. - Hout op maat zagen voor werkstukjes. Alles gaat in samenwerking met teamcollega's.
21-10-2018
Hulp
Wij zoeken voor één of twee dagen per week iemand die de zorg op zich kan nemen voor een zwaar dementerende vrouw. Ervaring met (ouderen)zorg heeft de voorkeur. Vergoeding in overleg, betaling via PGB. Het betreft twee werkdagen (niet aaneengesloten), voor ongeveer 8 uur per dag. Heb je interesse of vragen, neem dan even telefonisch contact op via 0653204904.
15-10-2018
Hulp
Schoonmaakster voor 2x per maand gezocht om ons jonge gezin te helpen.
18-09-2018
Overig
Welke drie personen zouden (bij voorkeur bij mij thuis) met mij willen bridgen, ca een keer per week?
09-09-2018
Hulp
Festival der Kunsten heeft enthousiaste kaartjescontroleurs nodig op 6 en 7 oktober n Bottendaal, Nijmegen van 12.00 tot 18.00 (of een gedeelte ervan)
05-09-2018
Kinderen
Oppas/nanny/gastouder gezocht voor onze 2 kinderen (1 en 5 jaar) aan huis. Dagen kunnen ruim 2 maanden van te voren worden besproken voor gemiddeld 1 vaste donderdag in de maand, enkele ochtenden vanaf 8.30 en avonden in de maand en vanaf 2019 ook 1 vaste maandag in de maand.
02-09-2018
Spullen
Ik heb op zondagochtend 12 augustus bij eetcafe Stroom een donkergroen leren jasje op de stoel laten hangen waar ik heel erg gehecht aan ben. Bij navraag daar was het er niet meer. Wil de eerlijke vinder het teruggeven?
27-08-2018
Kinderen
Gastouder/nanny/oppas gezocht in Lent! Ken je iemand die per direct of op korte termijn minimaal 3 dagen per week beschikbaar is om bij ons thuis als gastouder/nanny te zorgen voor onze 2 dochters van 1,5 en 4 jaar? --> Wij zoeken een verantwoordelijke, zorgzame, lieve vrouw met ervaring in het zorgen voor jonge kinderen en bereidheid tot flexibele inzet. Contractering en salariëring verloopt via een gecertificeerd gastouderbureau. Dankjewel!
14-08-2018
Hulp
Gezonde vrijwilligers gezocht voor: Onderzoek naar diabetes (suikerziekte) type 1 Activatie van het afweersysteem en ontsteking van de bloedvatwand bij type 1 diabetes (suikerziekte) De afdeling Interne Geneeskunde zoekt gezonde vrijwilligers voor een onderzoek naar de rol van het aangeboren afweersysteem in de ontwikkeling van atherosclerose (vaatverkalking). Achtergrond Personen met diabetes (suikerziekte) hebben meer kans op het krijgen van hart- en vaatziekten, en vaak al op jongere leeftijd. De precieze reden hiervan is nog onduidelijk. We denken dat dit onder andere te maken heeft met een andere werking van het afweersysteem en ontsteking van de bloedvatwand, waardoor er sneller vaatverkalking optreedt (in vergelijking met gezonde personen). Door vaatverkalking krijgen mensen hart- en vaatziekten (zoals een hartinfarct, beroerte of etalagebenen). Met deze advertentie zijn wij op zoek naar gezonde vrijwilligers zonder suikerziekte om een vergelijking te kunnen maken met de patiëntengroep met suikerziekte. Wie kan deelnemen? - U bent gezond en tussen de 20 en 60 jaar - U gebruikt geen medicatie Het onderzoek Het onderzoek neemt ongeveer 3 uur in beslag. Tijdens het onderzoek zal het volgende gedaan worden: - We meten de bloeddruk - We nemen bloed af - We maken een PET-CT scan (u moet hiervoor 2.5 uur rustig liggen) Wat u verder nog moet weten - Wanneer u wilt deelnemen komt u eerst voor een screening naar het Radboudumc, hierbij wordt beoordeeld of u geschikt bent om deel te nemen aan het onderzoek. - Voor het onderzoek zelf krijgt u een vergoeding van €75,-. Indien u buiten Nijmegen woont krijgt u tevens een reiskostenvergoeding. Informatie en aanmelden Heeft u interesse of wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen met: Drs. A.W.M. Janssen (arts-onderzoeker) Tel: 024-3667213 Email: Anouk.Janssen@radboudumc.nl
28-07-2018
Hulp
Hallo! Wij zijn opzoek naar een oppas voor sporadisch een avond. Onze dochter is 1 jaar. Lijkt dit je leuk dan maken we graag kennis met je. bel naar: 06-50587296.
04-07-2018
Kinderen
Wij zijn op zoek naar een scholier/student die het leuk vindt om af en toe op onze twee dochters (6 en 8 jaar) op te passen. Gaat vooral om de weekenden of soms door de week s'avonds.
30-06-2018
Hulp
Wie komt ons helpen met de Lentse sport en spel?
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
19-06-2018
Hulp
We zijn op zoek naar een aantal jongeren/volwassenen die eenmalig een groepje kinderen of ouderen willen begeleiden bij een Vossenjacht in Lent Noord. We vragen slechts 2,5 uur van je tijd op dinsdagochtend 26 juni vanaf 10.15 uur. Bel: 06 1147 21 50
13-06-2018
Overig
Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan een nieuwe editie van Festival de Oversteek 2018. Dit keer een jubileum editie, want het wordt de 10e keer! Ben jij er (weer) bij dit jaar? (Of weet jij mensen die er (ook) bij willen zijn, stuur dit bericht dan gerust door.)
07-06-2018
Hulp
We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die onze gezellige wandelgroep komen versterken. Er willen veel meer mensen naar buiten dan de huidige 5 vrijwilligers aan kunnen. Iedere maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur.
31-05-2018
Hulp
Voor het schoon houden van entree en hal van het appartementencomplex Het Lentseveer op de Veerdam te Lent. Elke 2 weken 3-4 uur. Werktijden zijn flexibel in te delen.
22-05-2018
Dieren
Ik zoek iemand die een paar keer per week 's ochtends onze hond Dex van 11 maanden kan uitlaten, rond 11/12 uur. In ieder geval tot aan de zomervakantie. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan evt ook nog daarna.
14-05-2018
Hulp
Pluk de Vruchten, dagbesteding voor ouderen in een groentetuin, is op zoek naar vrijwillige begeleiders die zin hebben om Nijmeegse ouderen een mooie dag te bezorgen.
Pagina's (2): 1 2 Volgende