Menu

Hulp geboden:

Tips & Tricks avond: “hoe leert uw kind succesvol leren?”


Klik en ga naar de volgende stap.

Tips & Tricks avond: “hoe leert uw kind succesvol leren?”

De informatieavond wordt gehouden op maandag 18-02-19 van 19.30 uur tot 21.00 uur in voorzieningenhart de Ster (Lent) en op dinsdag 19-02-19 van 19.30 uur tot 21.00 uur in voorzieningenhart de Klif (Oosterhout).

De entree is volledig gratis en aanmelden is niet nodig.

https://studiebegeleidingnijmegen.nl/tips-tricks-avond/

Het motiveren van een puber om zijn best te doen op school kan soms een lastige taak zijn. Wat voor u heel simpel lijkt, kan voor een kind juist heel moeilijk zijn. Hierdoor kan er op dit gebied een kloof ontstaat tussen u en uw kind. Dit leidt uiteindelijk tot frustratie en onbegrip. Niet alleen vanuit u, maar ook vanuit uw kind. Frustratie en onbegrip zijn twee factoren die beide geen positieve invloed hebben op de motivatie van een kind.

Soms kan namelijk een onderliggend probleem, dat niet (tijdig) (h)erkent wordt door de ouder, de oorzaak zijn van een gedemotiveerd kind. Dat onderliggende probleem kan met van alles te maken hebben. Het is dan ook de kunst om dit probleem te achterhalen en om de juiste technieken toe te passen om dit probleem op te lossen. Studiebegeleiding Nijmegen heeft hier de professionaliteit voor in huis en heeft jarenlange ervaring met het oplossen van dit soort problemen. Toch is er ook een aantal technieken die u zelf als ouder kunt gaan toepassen om het leerproces van uw kind te verbeteren. Hier worden er een aantal van bespreekbaar gemaakt tijdens de aanstaande tips & tricks avond. Een waardevolle informatieavond speciaal georganiseerd voor ouders met puberende kinderen.

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »