Menu

Vitaal Lent is dé plaats waar de Lentenaren, Gezondheidscentrum Thermion en de Hogeschool van Armhem en Nijmegen elkaar ontmoeten en om samen tot ideeën te komen ter verbetering van de gezondheid en welzijn van de wijk.

Thermionpark 9, Lent


leefstijlcheckthermion@gmail.com
thermion.nl/

Vitaal Lent bestaat uit de volgende werkpakketten:

Samen Gezond Actief!  is een serie bijeenkomsten waarin deelnemers elkaar ondersteunen en versterken om zelf- en samenredzaam te zijn.

De Ontmoetingsroute ‘Kern met Pit’ wordt een ontspanningsplek voor jong en oud in de oude dorpskern van Lent. Het doel is om de Lentse gemeenschapszin te versterken door ontmoeten, ontspannen en bewegen aantrekkelijk te maken rondom het Dorpsplein, het Dierenweitje, de Bloemenhof en de tuinen van St. Jozef.

De Leefstijlcheck is een soort APK voor uw gezondheid waarbij de professionals van Thermion alle Lentenaren de mogelijkheid willen bieden om inzicht te krijgen in hun gezondheid op het gebied van voeding, beweging en sociale betrokkenheid. 

Iedereen is welkom om lid te worden van deze groep en een steentje bij te dragen aan het project. Wordt lid of plaats een reactie. 

Klik voor meer informatie per werkpakket op desbetreffende link of tabblad bovenaan de pagina.

Laatste berichten

Eet ik gezond?

Contact@Leefstijlcheck Thermion Thermion (Vitaal Lent, Thermion) 12 mei 2017

Hallo allemaal, Bent u benieuwd hoe gezond uw eetgewoontes zijn? De professionals van Projectgroep Vitaal Lent hebben samen met de stuurgroep ondervoeding een zelftest ontwikkeld dat eenvoudig en snel inzicht geeft in uw eetgewoontes en daarbij advies op maat geeft. De test kan worden ingevuld op de site Goed gevoed ouder worden . ...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Vitaal Lent, Thermion »