Menu

Studiekunst Lent biedt professionele huiswerk- en studiebegeleiding voor middelbare scholieren.

Griftdijk Zuid 131, Lent

06 1205 7059
lent@studiekunst.nl
studiekunst.nl

maandag 14:00 - 18:30
dinsdag 14:00 - 18:30
woensdag 14:00 - 18:30
donderdag 14:00 - 18:30
vrijdag 14:00 - 18:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
In toetsweken zijn we vaak geopend van 11:00 - 18:30 uur

Studiekunst Lent biedt professionele huiswerk-en studiebegeleiding voor middelbare scholieren. 

De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met de planning en organisatie vanhun huiswerk. De studiebegeleiding is gericht op leerlingen die hiernaast ook hun studievaardigheden willen ontwikkelen. Tevens is er aandacht voor de motivatie en voor vakinhoudelijke ondersteuning. De begeleiding heeft als doel om leerlingen zelfstandigheid, zelfwerkzaamheid en zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, worden ouders wekelijks via e-mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken. 

Elke leerling is anders. Daarom vindt voorafgaand aan de begeleiding een intakegesprek plaats. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we de meest geschikte vorm van begeleiding en maken we afspraken over de invulling hiervan.

Laatste berichten

Gezocht: bijlesdocenten

Heleen Janssens (Studiekunst Lent) 31 augustus 2018

Op zoek naar een leuke bijbaan voornaast je studie? Studiekunst Lent is op zoek naar gemotiveerde studenten die bijles willen geven. Functie-eisen: - je hebt een vwo-opleiding behaald en/of je volgt een lerarenopleiding - je hebt affiniteit met jongeren in de leeftijdscategorie 12 tot 18 jaar - je kunt goed uitleggen en wil graag jouw vakkennis en vaardigheden overbrengen aan middelbare...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Studiekunst Lent »