Menu

Studiekunst Lent biedt professionele huiswerk- en studiebegeleiding voor middelbare scholieren.

Griftdijk Zuid 131, Lent

06 1205 7059
lent@studiekunst.nl
studiekunst.nl

maandag 14:00 - 18:30
dinsdag 14:00 - 18:30
woensdag 14:00 - 18:30
donderdag 14:00 - 18:30
vrijdag 14:00 - 18:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
In toetsweken zijn we vaak geopend van 11:00 - 18:30 uur

Studiekunst Lent biedt professionele huiswerk-en studiebegeleiding voor middelbare scholieren. 

De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met de planning en organisatie vanhun huiswerk. De studiebegeleiding is gericht op leerlingen die hiernaast ook hun studievaardigheden willen ontwikkelen. Tevens is er aandacht voor de motivatie en voor vakinhoudelijke ondersteuning. De begeleiding heeft als doel om leerlingen zelfstandigheid, zelfwerkzaamheid en zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, worden ouders wekelijks via e-mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken. 

Elke leerling is anders. Daarom vindt voorafgaand aan de begeleiding een intakegesprek plaats. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we de meest geschikte vorm van begeleiding en maken we afspraken over de invulling hiervan.

Laatste berichten

Gratis introlessen voor nieuwe brugklassers bij Studiekunst Lent

Heleen Janssens (Studiekunst Lent) 29 juni 2018

Gaat uw zoon of dochter volgend schooljaar naar de middelbare school? De overstap van basisschool naar brugklas is vaak groot; studiebegeleiding kan daar een uitkomst in bieden. Als u zich vóór 31 augustus aanmeldt, kan uw zoon of dochter in de maand september twee gratis introlessen volgen bij Studiekunst Lent. Wij bieden huiswerk- en studiebegeleiding aan middelbare...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Studiekunst Lent »