Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Tiszo Lente in Lent

Leo Pretkok Dirks, (Pret op recept)
18 maart 2018 , 972x gelezen

Tiszo Lente in Lent

“Samen beleven en genieten op buiten locaties in Lent. Kunsten, straattheater, eten en drinken. Een Lente-uitje voor het hele gezin.”

Op 31 maart - over een kleine twee weken - vindt de eerste editie plaats van ‘Tiszo Lente in Lent’. Creatief brein achter dit mini-festival is Leo Dirks, Pretkok van Pret op Recept. Al bijna 18 jaar is Leo met zijn bedrijf een graag geziene entertainer die maatwerk biedt aan o.a. festivals, kinderevents, volksfeesten, openingen, markten en smaakfestivals.
 Met trots loopt hij regelmatig rond met een T-shirt waarop staat ‘Festival Lent’. Hier krijgt hij vaak complimenten over van de Lentenaren. Helaas moest hij deze mensen tot nog toe teleurstellen. Het shirt is afkomstig van een festival in Slovenië waar hij ooit opgetreden heeft. Maar daar komt nu verandering in, om te vieren dat Pret op Recept dit jaar de volwassen leeftijd van 18 jaar bereikt organiseert Leo vol enthousiasme een festival in Lent! Het mini-festival vindt plaats op zaterdag 31 maart van 15.00 tot ca 19.00.

 Leo werkt graag samen met creatieve collega’s. Verwacht daarom geen standaard gebeuren maar een rariteitenkabinet met kunsten, acrobatiek, passie voor de in- en uitwendige mens, energie en warmte van de aanstaande lente. Het mini-festival heeft plaats voor maximaal 100 bezoekers en vindt plaats op geheime locaties. Tiszo Lente in Lent is daarom alleen op inschrijving te bezoeken.

Vanaf de verzamelplek tot het hart van het festival zullen de deelnemende levensgenieters getrakteerd worden op verrassende ontmoetingen tijdens een wandeling door het mooie Lent. De tocht eindigt bij een verborgen stukje dat zelfs bij veel Lentenaren onbekend is! Een pareltje binnen de bebouwde kom waarvan de deuren per hoge uitzondering geopend worden voor publiek. Verwacht niet met honger naar huis te gaan, de Pretkok heeft ook gedacht aan de inwendige mens. Zie de eindlocatie als de kers op de spreekwoordelijke (ijs)taart.

Meedoen aan deze unieke ervaring kan alleen middels inschrijving via info@pretoprecept.nl of        06-15004335. De kosten inclusief eten en drinken zijn €42,50 p.p. voor volwassenen en 17,50 pp voor kinderen. Bezoekers ontvangen na betaling een week voor het festival (week 12) bericht met de benodigde gegevens.
 Mindervalide? Vermeld dit bij de aanmelding samen voorkomen we eventuele obstakels op de route op voorhand.

U kunt ‘Tiszo Lente in Lent’ ook volgen via Facebook.
 https://www.facebook.com/LeoPRETKOK/Tiszo Lente in Lent 31-03 -2018

Reacties