Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Uw lichaam heeft een natuurlijk vermogen om allerlei storingen zelf te verhelpen. Althans onder normale omstandigheden. Dat is de zogenoemde zelfregelende- of homeostatische werking van ons lichaam; een natuurlijk proces dus.

Soms is echter het evenwicht tussen gewrichten, spieren, organen, bloedvaten en zenuwen dusdanig verstoord dat uw lichaam niet meer in staat is dit evenwicht zelf te herstellen. U heeft dan hulp van buitenaf nodig. Voor die hulp kunt u terecht bij osteopaat Erik van der Horst in Elst (Gelderland)

De osteopaat gebruikt voor het herstellen van het evenwicht in uw lichaam geen medicijnen, maar zijn handen. Veel storingen worden veroorzaakt door het afnemen van de beweeglijkheid van lichaamsdelen. Voor spieren en gewrichten kunt u zich dit waarschijnlijk wel voorstellen.
Een stijve spier of stijf gewricht werkt niet zoals u wilt en het doet pijn. Onze organen en schedelbotten zijn echter steeds in beweging. Als bijvoorbeeld een orgaan in deze bewegingen wordt gehinderd krijgt u klachten. Deze klachten verdwijnen als dit orgaan weer op de oude manier kan bewegen. De osteopaat bereikt dit met zijn handen.
Contact
Nieuwe Aamsestraat 26a, Elst
6662ND
0481-372324

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.