Kerstmarkt Bemmel 2018

Ondernemers Beleef Bemmel

  • 270 weergaven

Details

Zondag 9 december 2018 van 11:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Bemmel
Nederland

Zondag 9 december vindt in het centrum van Bemmel weer de traditionele kerstmarkt plaats. Het is een van de grootste kerstmarkten in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.  Zowel hobbyisten als handelaren presenteren weer een grote variatie aan zoveel mogelijk kerst-gerelateerde producten. Op de Promenade brengen diverse koren kerstliederen ten gehore. Daarnaast is er ook dit jaar een groot Hemakinderplein met een kunstschaatsbaan voor de kinderen. Op de Markt vindt de grote overdekte Proeverij plaats en daar staat ook de kerstwensboom. Ook is er dit jaar voor het eerst straattheater. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden die dag geopend. Parkeren is gratis. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17. 00 uur.

Op 8 en 9 december vindt als onderdeel van deze kerstmarkt in het kasteel de Kinkelenburg de jaarlijkse expositie "Kunst in het Kasteel" plaats, waarbij een 15-tal kunstenaars de meest uiteenlopende kunstwerken laten zien. De expositie is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend.
 Kijk op: www.expo-kinkelenburg.nl voor het uitgebreide programma.

 Op 9 december vindt ook van 11 tot 17 uur in de Theaterkerk te Bemmel voor het eerst Uitvaartbeurs Lingewaard 2018 plaats, georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie zie: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl of facebookpagina Uitvaartbeurs Lingewaard 2018.

 Meer informatie over alle activiteiten vindt u op onze website: www.kerstmarktbemmel.nl

Over de organisator

Ondernemers Beleef Bemmel
Ondernemers Beleef Bemmel heeft nog niets over zichzelf geschreven.