Menu

Drive to Life biedt verschillende trainingen, mediation en coaching op basis van Geweldloze Communicatie. Krachtig, impactvol en duurzaam.

Yves Montandstraat 39, Lent

0643033221
vragen@drivetolife.nl
drivetolife.nl/

Met trainingen en coaching wil ik mensen laten zien dat wanneer we de gedeelde menselijke behoeftes en wensen achter elke expressie zichtbaar maken, dat conflicten in ons leven kunnen worden verhelderd, opgelost en zelfs worden voorkomen. Wanneer we onze aandacht richten op onze diepste wensen en verlangens we deze ook weten te vervullen.

Bewust communiceren geeft een enorme boost aan energie en een explosie aan creativiteit. Graag deel ik mijn expertise en kennis aan iedereen die nieuwsgierig is. Wanneer ik in harmonie kan leven met de ander voel ik verbinding. Wanneer ik conflicten kan helpen verhelderen en oplossen voel ik eigenwaarde. Wanneer ik samenwerking versterk voel ik voldoening. Voor mij is sociale verandering echt mogelijk, ook al begint dat met ‘kleine’ stappen, en met bewuste woorden.

Voor je vragen, ideale coachingstraject of training kun je contact met ons opnemen via: vragen@drivetolife.nl. Heb je dringend bemiddeling nodig bel me dan op 06 430 332 21.

Liefs, Renske, oprichter en trainer