Menu

Nieuws:

Kom ook naar Elst Bruist!

Petra Swart, (Centrum Sprankel)
21 mei 2018 , 61x gelezen

Op woensdag 30 mei wordt voor de vijfde keer het spetterende lifestyle event Elst Bruist gehouden in de sfeervolle herenboerderij De Hucht, Stationsstraat 24 in Elst. Ook Centrum Sprankel is hier te vinden met een stand.

 Vanaf 17.30 uur kun je terecht op het ‘Plein van Smaak’ voor lekkere hapjes en drankjes. Vanaf 19.00 uur staan diverse bedrijven, waaronder Centrum Sprankel, met een stand op Elst Bruist. Veel ondernemers bieden gratis of voor een klein bedragje een leuke activiteit.

 Zo kun je bij de stand van Centrum Sprankel een balansmeting krijgen, waarin ik uitmeet hoe het met jouw energiebalans zit. Ook kun je een korte familieopstelling aanvragen, waarbij je vaak snel inzicht krijgt in een probleem of klacht. Ook vertel ik je graag meer over wat ik precies doe en waarmee ik je kan helpen.

 Verder zijn er ook modeshows en live zang- en dansoptredens. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

 Kaarten zijn voor 5 euro in de voorverkoop te koop bij Centrum Sprankel. Om kaarten te bestellen, stuur je een e-mail naar info@centrumsprankel.nl. Op de avond zelf kosten de kaarten aan de deur 7,50 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting Leergeld Oostbetuwe.

 Meer informatie over het event vind je op www.elstbruist.nl .

Reacties