Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Over
www.akoestieka.nl, is ontstaan uit eigen ervaring van een geluidsprobleem in een nieuwbouwhuis. Als muziek liefhebber met een goed klinkende high-tech muziek installatie werd ik diep ongelukkig van het geluid in mijn nieuwbouwhuis. Na het ophangen van gordijnen, vloerkleed en vilt onder de tafels was het iets beter geworden. De dempingsplaten van gerecyclede spijkerbroeken of polyester wol waren een volgend deel van de oplossing. Maar zo´n plaat verfraait je huis niet, in tegendeel het wordt er lelijker van. De oplossing die ik vond was het verwerken van de akoestische materialen achter een mooi creatief doek van wolvilt. Daar wordt je blij van om naar te kijken en het brengt vooral rust aan de oren.

Ervaar jij in jou leef of werk ruimte een galm, holle klanken, kilheid, vermoeidheid door slecht verstaanbaarheid, gehoorirritatie bij het voeren van een gesprek, geen muziek meer willen luisteren enz enz ……dan ben je aan het juist adres bij WWW.AKOESTIEKA.NL
Contact
Reijershofstraat 8, Lent
6663BX
0622698565

Berichten

Agenda

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.