LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Vlaggen dief (2017)

  • 1227 weergaven

  • Verhalen

NEC vlag op stok gestolen op de Andalusiestraat 42 in Lent

Vandaag zondag 22-01-2017 moest ons NEC na de winterstop thuis spelen tegen Roda JC het werd 2-0 en NEC staat nu op de 9e plaats een prima prestatie.

Toen ik blij thuis kwam van de wedstrijd stond mijn vriendin sip te kijken en ze zei dat de vlag van NEC gestolen was  die ik voordat ik naar het stadion ging met stok op gehangen had. Ik heb altijd de vlag van NEC uithangen bij de thuis wedstrijden van NEC.

Mijn vriendin was even een boodschapje gaan doen en was binnen een uurtje terug daar moet de dief toe hebben geslagen. Tijdens de Vierdaagse van 2016 is ook al mijn 4 Daagse vlag gestolen dat ging mij al aan het hart zeker om dat ik zelf ook altijd mee loop.

Nu hebben ze ook de vlag van mijn tweede passie (NEC) gestolen in wat voor een wereld leven wij.

Ik dacht dat ik in een betrouwbare buurt woonde maar niet is minderwaar er wordt echt van alles gestolen tot auto,s  toe in de Andalusiestraat.

Graag zou ik iedereen willen vragen of iemand heeft gezien wie de  NEC vlag op stok heeft weg gehaald op de Andalusiestraat 42 in Lent of heeft gezien wie er ineens een NEC vlag buiten heeft gehangen die voorheen nooit buiten hing.

Mocht iemand weten waar de vlag of vlaggen zijn wilt u dan zo vriendelijk zijn om zicht te melden op de Andalusiestraat 42 in Lent of te bellen naar 06-11868579.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.